Αγοράστε πρώτοι τα νέα μοντέλα της Tudor στο Pop-Up κατάστημα της Γενεύης
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αγοράστε-πρώτοι-τα-νέα-μοντέλα-της-tudor-στ-562334413

Αγοράστε πρώτοι τα νέα μοντέλα της Tudor στο Pop-Up κατάστημα της Γενεύης

Για πρώτη φορά η ελβετική εταιρεία ανοίγει ένα pop-up κατάστημα κατά τη διάρκεια της έκθεσης υψηλής ωρολογοποιίας Watches & Wonders.

Ανυπομονείτε να πιάσετε στα χέρια σας τα νέα ρολόγια που ετοίμασε η Tudor για το 2023; Για πρώτη φορά η ελβετική εταιρεία ανοίγει ένα pop-up κατάστημα κατά τη διάρκεια της έκθεσης υψηλής ωρολογοποιίας Watches & Wonders στη Γενεύη. Θα είναι το μοναδικό μέρος στον πλανήτη που θα εκθέτει ολόκληρη τη συλλογή 2023 της Tudor από την πρώτη κιόλας μέρα παρουσίασής τους! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε –και να αγοράσετε– οποιοδήποτε ρολόι όχι μόνο της τρέχουσας συλλογής αλλά και από τα νέα μοντέλα που έκαναν πρεμιέρα στην Watches & Wonders στις 27 Μαρτίου! Και το κερασάκι στην τούρτα; Η pop-up μπουτίκ θα φιλοξενεί ακόμη και το Black Bay 58 Bronze Boutique Edition, για πρώτη φορά στην Ελβετία.

Αγοράστε πρώτοι τα νέα μοντέλα της Tudor στο Pop-Up κατάστημα της Γενεύης-1

Το pop-up κατάστημα της Tudor θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαρτίου. Θα βρίσκεται στην Place de Longemalle, στην καρδιά της Γενεύης, πολύ κοντά στην ακριβή τοποθεσία όπου γεννήθηκε η μάρκα Tudor σχεδόν πριν από έναν αιώνα. Η μπουτίκ θα παραμείνει ανοιχτή για έναν ολόκληρο μήνα, Δευτέρα-Σάββατο, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6:30 το απόγευμα (10-6 το Σάββατο). Ειδικά την Πέμπτη 30 Μαρτίου, από τις 5 έως τις 9 το βράδυ το κατάστημα θα προσφέρει ποτά στους επισκέπτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “In The City” της Watches & Wonders. Ραντεβού στην Place de Longemalle της Γενεύης λοιπόν!

Περισσότερες πληροφορίες για την Tudor εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή