Η ανεπιτήδευτη γοητεία των νέων Jazzmaster Performer της Hamilton
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-ανεπιτήδευτη-γοητεία-των-νέων-jazzmaster-performer-τη-562377019

Η ανεπιτήδευτη γοητεία των νέων Jazzmaster Performer της Hamilton

Είναι σπορ και ταυτόχρονα κομψά, κρύβουν μέσα τους αυτόματους ελβετικούς μηχανισμούς και κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές, μεγέθη και χρώματα...

Performer είναι ο καλλιτέχνης, αυτός που δίνει παραστάσεις, ο αποδοτικός, ο παραγωγικός, ο επιτυχημένος. Όποια από αυτές τις έννοιες κι αν είχε στο μυαλό της η Hamilton, βαφτίζοντας έτσι τη νέα αυτή σειρά, το πρόσημο είναι θετικό. Η οικογένεια μοντέλων Performer ανήκει στην επιτυχημένη συλλογή Jazzmaster, η οποία διακρίνεται για την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην κλασική εμφάνιση και την πρωτοποριακή κατασκευή. Σπορ και κομψή ταυτόχρονα, αποτελείται από μοντέλα ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας, γεννημένα να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Όλα κρύβουν μέσα τους αυτόματους ελβετικούς μηχανισμούς και κυκλοφορούν σε μία πλούσια γκάμα μεγεθών και χρωμάτων, για άνδρες και γυναίκες. Ποια να διαλέξει κανείς: Τους αυτόματους χρονογράφους των 42 χιλιοστών ή τα απλά αυτόματα μοντέλα με τρεις δείκτες σε διαμέτρους 38 και 34 χιλιοστών;

 

Jazzmaster Performer Automatic Chronograph 42mm

Η ανεπιτήδευτη γοητεία των νέων Jazzmaster Performer της Hamilton-1

Σε τέσσερις εκδοχές, ο αυτόματος χρονογράφος Jazzmaster Performer αποπνέει δυναμισμό. Η διαμέτρου 42 χιλιοστών κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι στο φυσικό του χρώμα ή με επίστρωση ροζ χρυσού PVD στην πιο «λουσάτη» εκδοχή του.

Η ανεπιτήδευτη γοητεία των νέων Jazzmaster Performer της Hamilton-2
Η ανεπιτήδευτη γοητεία των νέων Jazzmaster Performer της Hamilton-3

Η σταθερή στεφάνη του είναι εφοδιασμένη με ταχυμετρική κλίμακα ενώ το ευανάγνωστο καντράν έχει τρεις μετρητές χρονογράφου εμπνευσμένους σχεδιαστικά από το κοντέρ των αυτοκινήτων.

Η ανεπιτήδευτη γοητεία των νέων Jazzmaster Performer της Hamilton-4

Στο εσωτερικό χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου H-31, ο οποίος προσφέρει 60 ώρες ενεργειακής αυτονομίας και διαθέτει ελατήριο του μπαλανσιέ από αντι-μαγνητικό κράμα Nivachron™.

 

Jazzmaster Performer Automatic 38mm & 34mm

Η ανεπιτήδευτη γοητεία των νέων Jazzmaster Performer της Hamilton-5
Στα 38 χιλιοστά, το μοντέλο αυτό με την ροζ χρυσή επίστρωση PVD είναι ιδανικό τόσο για ανδρικούς όσο και για γυναικείους καρπούς.

Τα «απλά» αυτόματα μοντέλα με τρεις δείκτες έχουν την ίδια σπορτίφ και συνάμα κομψή εμφάνιση αλλά τα καντράν τους είναι πιο μινιμαλιστικά σε σχεδίαση, με πλάκα από φίλντισι ή φινίρισμα ηλιακών ακτίνων. Και εδώ οι κάσες είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ή ατσάλι με επίστρωση ροζ χρυσού PVD.

Η ανεπιτήδευτη γοητεία των νέων Jazzmaster Performer της Hamilton-6
Οι δύο ατσάλινες εκδοχές του Jazzmaster Performer 38 mm, με μαύρο και με μπλε καντράν.

 

Στο εσωτερικό κρύβουν τον υψηλής ακρίβειας και απόδοσης αυτόματο μηχανισμό H-10, ο οποίος διαθέτει ελατήριο του μπαλανσιέ Nivachron™ και εγγυάται 80 ολόκληρες ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Η ανεπιτήδευτη γοητεία των νέων Jazzmaster Performer της Hamilton-7
Η πιο “βραδινή” θηλυκή εκδοχή του Jazzmaster Perfomer 34mm είναι ατσάλινη, με στεφάνη από ροζ χρυσό PVD και καντράν από λευκό φίλντισι.

 

Όλα τα νέα μοντέλα Jazzmaster Performer αγκαλιάζουν τον καρπό είτε με μπρασελέ από ατσάλι είτε με περφορέ «αγωνιστικά» λουράκια από δέρμα, τονίζοντας έτσι τον δυναμικό χαρακτήρα των ρολογιών. Είναι εφοδιασμένα  με βιδωτή κορώνα και παραμένουν στεγανά μέχρι 100 μέτρα βάθος.

Η ανεπιτήδευτη γοητεία των νέων Jazzmaster Performer της Hamilton-8
Τρία ακόμη μοντέλα σε διάμετρο 34 χιλιοστών, με καντράν σε φινίρισμα ηλιακών ακτίνων σε γαλάζιο, μαύρο και σκούρο μπλε χρώμα.

 

Και για να έχετε μία ιδέα από τιμές, τα αυτόματα των 34 και των 38 χιλιοστών έχουν 1.125 € (με λουράκι), 1.195 € (με μπρασελέ) και 1.270 € (με ροζ χρυσό PVD), ενώ οι χρονογράφοι έχουν 2.395 € (με λουράκι), 2.475 € (με μπρασελέ) και 2.545 € (η έκδοση από ροζ χρυσό PVD).

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Hamilton εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή