O Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί σε ταινία της TAG Heuer
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
o-ράιαν-γκόσλινγκ-πρωταγωνιστεί-σε-ται-562389778

O Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί σε ταινία της TAG Heuer

Πρόκειται για μία χιουμοριστική ταινία μικρού μήκους με αφορμή τα 60 χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού ρολογιού Carrera...

Έχετε ποτέ δοκιμάσει στον καρπό σας ένα ρολόι και νιώσατε ότι θέλατε να το κρατήσετε για πάντα εκεί; Έχετε ποτέ οδηγήσει ένα κορυφαίο αυτοκίνητο, όπως μία Porsche 911, έστω για ένα test drive, και θα θέλατε να φύγετε μαζί της σε ένα ατελείωτο ταξίδι στον κόσμο; Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσε ο Ράιαν Γκόσλινγκ ως ο ήρωας της ταινίας Chase for Carrera όταν φόρεσε τον χρονογράφο Carrera 39mm της TAG Heuer, παρότι ο ίδιος στην πραγματική του ζωή, ιδίως ως πρεσβευτής της ελβετικής μάρκας, μπορεί θεωρητικά να αποκτήσει οποιοδήποτε ρολόι της επιθυμεί. Στην προκειμένη περίπτωση ο Γκόσλινγκ υποδύεται τον …εαυτό του στα γυρίσματα μίας ταινίας δράσης, ο οποίος το βάζει στα πόδια, ή πιο σωστά, το σκάει οδηγώντας μία Porsche 911, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από την υπεύθυνη παραγωγής που του ζητά πίσω το TAG Heuer Carrera Chronograph που φορούσε για τις ανάγκες της ταινίας. Ακολουθεί μία μανιώδης καταδίωξη με κωμικές προεκτάσεις.

O Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί σε ταινία της TAG Heuer-1

Ο χρονογράφος Carrera που φιγουράρει στον καρπό του χολιγουντιανού αστέρα είναι η πιο φρέσκια έκδοση που έκανε πρεμιέρα στο Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης, Watches & Wonders 2023.

O Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί σε ταινία της TAG Heuer-2

Αλλά και η αντίπαλός του στη καταδίωξη, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Βανέσα Μπέιερ, φοράει ένα επίσης ολοκαίνουριο αυτόματο Carrera Date με έντονο ροζ καντράν.

O Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί σε ταινία της TAG Heuer-3

Η TAG Heuer δημιούργησε τη χιουμοριστική ταινία μικρού μήκους Chase for Carrera με αφορμή τα 60 χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού χρονογράφου Carrera και της ομώνυμης συλλογής ρολογιών της. Την παραγωγή έχει κάνει η εταιρεία 87 North του παραγωγού, ηθοποιού και σκηνοθέτη Ντέιβιντ Λιτς, η οποία ευθύνεται και για την παραγωγή κορυφαίων μπλοκ μπάστερ ταινιών, όπως το John Wick, Bullet Train και Deadpool 2, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Νας Έντγκερτον. Μάλιστα ο ίδιος ο Ντέβιντ Λιτς υποδύεται τον σκηνοθέτη στην ταινία και αν προσέξετε καλά, στο χέρι του φιγουράρει ο εμβληματικός χρονογράφος Monaco της TAG Heuer.

Αν θέλετε να περάσετε ένα διασκεδαστικό πεντάλεπτο, μπορείτε να δείτε το The Chase For Carrera  εδώ.

Περισσότερα για τα νέα μοντέλα TAG Heuer Carrera εδώ

Τα ρολόγια της TAG Heuer θα τα βρείτε σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα και στο www.tagheuer.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή