VIDEO: Δύο καλλονές από το Χόλιγουντ στην Αιώνια Πόλη
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
video-δύο-καλλονές-από-το-χόλιγουντ-στην-αι-562444654

VIDEO: Δύο καλλονές από το Χόλιγουντ στην Αιώνια Πόλη

Η Anne Hathaway και η Zendaya είναι τα πρόσωπα του οίκου Bulgari και πρωταγωνιστούν στην καμπάνια Unexpected Wonders του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Paolo Sorrentino...

Έχει ανάγκη ένας οίκος υψηλής κοσμηματοποιίας και ωρολογοποιίας όπως η Bulgari να δανειστεί τη λάμψη δύο αστέρων της έβδομης τέχνης; Η απάντηση είναι αναμφισβήτητα όχι. Ο οίκος Bulgari είναι ήδη αυτόφωτος και λαμπερός, σαν τα διαμάντια και τους πολύχρωμους πολύτιμους λίθους που στολίζουν τις δημιουργίες του. Η ομορφιά όμως δεν έχει όρια και μπορεί να εκφραστεί με ποικίλους τρόπους, με τη χαρά, την αγαλλίαση, την ανεμελιά, την ονειροπόληση… Μπορεί να γίνει ένα υπέροχο ταξίδι σε μαγικούς προορισμούς στην πραγματικότητα ή στη φαντασία μας. Κάπως έτσι συμβαίνουν τα πράγματα στην τρέχουσα καμπάνια της Bulgari με τίτλο Unexpected Wonders (Απροσδόκητα Θαύματα), που φέρει την υπογραφή του Paolo Sorrentino, του παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη της ταινίας La Grande Bellezza, και έχει ως ηρωίδες δύο πανέμορφες γυναίκες, την Anne Hathaway και την Zendaya.

VIDEO: Δύο καλλονές από το Χόλιγουντ στην Αιώνια Πόλη-1
Η Anne Hathaway λάμπει από χαρά φορώντας τέτοιες βαρύτιμες δημιουργίες. Πολύτιμα διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια και χρυσός στις πιο φαντασμαγορικές εκδοχές τους συνθέτουν τις συλλογές υψηλής κοσμηματοποιίας και ωρολογοποιίας του οίκου Bulgari. 
VIDEO: Δύο καλλονές από το Χόλιγουντ στην Αιώνια Πόλη-2
Η γοητεία του λευκού χρυσού και των διαμαντιών σε ευφάνταστους συνδυασμούς με μπλε ζαφείρια και σμαράγδια κάνουν την Zendaya να μοιάζει με βασίλισσα. Η υψηλή κοσμηματοποιία της Bulgari σε μεγάλα κέφια…

Με φόντο την αιώνια ομορφιά της Αιώνιας Πόλης, της Ρώμης, οι δύο αιθέριες υπάρξεις σουλατσάρουν νωχελικά στους κήπους και στο μεγαλειώδες εσωτερικό ενός ιστορικού palazzo φορώντας τα πιο βαρύτιμα κοσμήματα και ρολόγια του ιταλικού οίκου. Τις ακούμε να διηγούνται τις δικές τους ιστορίες και μπαίνουμε κι εμείς για λίγα λεπτά στη θέση τους, σε ένα ανεπανάληπτο σκηνικό.

VIDEO: Δύο καλλονές από το Χόλιγουντ στην Αιώνια Πόλη-3
Η Zendaya με δημιουργίες από λευκό χρυσό και διαμάντια της συλλογής Serpenti της Bulgari.

Το ηθικό δίδαγμα της ταινίας; Να είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον. Και να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε απροσδόκητα θαύματα. Αν μάλιστα φοράμε και ένα απαστράπτον κόσμημα ενός κορυφαίου οίκου, το θαύμα γίνεται ακόμη καλύτερο.

 

VIDEO: Δύο καλλονές από το Χόλιγουντ στην Αιώνια Πόλη-4
Η Anne Hathaway με κοσμήματα και ρολόι από λευκό χρυσό και διαμάντια της εμβληματικής συλλογής Serpenti της Bulgari.

 

Δείτε το επίσημο video της καμπάνιας Unexpected Wonders της Bulgari…

Και αν δεν χορτάσατε ομορφιά, υπάρχει και η πιο «πλούσια» εκδοχή του ίδιου του σκηνοθέτη, Paolo Sorrentino, διάρκειας τριών λεπτών…

Περισσότερες πληροφορίες για τον οίκο Bulgari εδώ.

BULGARI BOUTIQUE ATHENS: Βουκουρεστίου 20, τηλ.: 210-3609400

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή