Τι ρολόγια φόρεσαν ο νικητής και η νικήτρια του φετινού Roland Garros;

Τι ρολόγια φόρεσαν ο νικητής και η νικήτρια του φετινού Roland Garros;

Καθώς είναι και οι δύο ήδη πρεσβευτές δύο κορυφαίων εταιρειών ωρολογοποιίας, ο μεν Νόβακ Τζόκοβιτς φόρεσε ένα κεραμικό Hublot Big Bang και η Ίγκα Σβιόντεκ φόρεσε ένα Rolex Datejust…

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είτε είστε λάτρεις του τένις είτε όχι, σίγουρα θα υπέπεσε στην αντίληψή σας το ιστορικό ρεκόρ που σημείωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο φετινό Γαλλικό Όπεν, το περίφημο τουρνουά του Roland Garros στο Παρίσι. Κι αυτό γιατί κατέκτησε το 23ο τίτλο Γκραν Σλαμ της καριέρας τους, αφήνοντας πίσω του τον Ραφαέλ Ναδάλ με 22 και τον Ρότζερ Φέντερερ με 20. Ο 36χρονος Σέρβος πρωταθλητής ισοφαρίζει το αντίστοιχο ρεκόρ στις γυναίκες, το οποίο κατέχει η Σερένα Ουίλιαμς. Αλλά και στο τουρνουά των γυναικών του Roland Garros νικήτρια αναδείχθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα της η εξαιρετικά ταλαντούχα Πολωνή Ίγκα Σβιόντεκ –είχε ξανασηκώσει το τρόπαιο το 2020 και το 2022–, η οποία έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής τέσσερις τίτλους Γκραν Σλαμ (το 2022 είχε κερδίσει και στο US Open). Η 22χρονη Ίγκα βεβαίως είναι ακόμη πολύ νέα και έχει άφθονο χρόνο μπροστά της για να κυνηγήσει το φανταστικό ρεκόρ των 23 Γκραν Σλαμ της Σερένα Ουίλιαμς.

Τι ρολόγια φόρεσαν ο νικητής και η νικήτρια του φετινού Roland Garros;-1

Και οι δύο θριαμβευτές του Γαλλικού Όπεν διατηρούν στενούς δεσμούς με αντίστοιχες εταιρείες υψηλής ωρολογοποιίας, και ως είθισται, την ώρα που σήκωσαν το τρόπαιο έφεραν στον καρπό τους και το αγαπημένο τους ρολόι. Ο Τζόκοβιτς είναι εδώ και λίγα χρόνια πρεσβευτής της Hublot και κατά την απονομή φόρεσε το αγαπημένο του όπως όλα δείχνουν Big Bang Meca-10 Blue Ceramic (το ίδιο είχε φορέσει και όταν κέρδισε στο Ουίμπλεντον πέρυσι).

Τι ρολόγια φόρεσαν ο νικητής και η νικήτρια του φετινού Roland Garros;-2

Το Hublot Big Bang Meca-10 Blue Ceramic είναι ένα skeleton μοντέλο κάσα διαμέτρου 45 mm από μπλε κεραμικό και αντισυμβατική αρχιτεκτονική του μηχανισμού του, εμπνευσμένη από τα συναρμολογούμενα παιχνίδια Meccano των παιδικών μας χρόνων. Έχει αυτόματο μηχανισμό και αγκαλιάζει τον καρπό με ένα εργονομικό λουράκι από μπλε καουτσούκ.

Τι ρολόγια φόρεσαν ο νικητής και η νικήτρια του φετινού Roland Garros;-3

Η Ίγκα Σβιόντεκ ανήκει στην οικογένεια των Testimonees της Rolex και στον καρπό του χεριού της φόρεσε ένα Rolex Oyster Perpetual Datejust 31 από ατσάλι και λευκό χρυσό με Jubilee μπρασελέ.

Τι ρολόγια φόρεσαν ο νικητής και η νικήτρια του φετινού Roland Garros;-4

Το καντράν του σε μοβ χρώμα έχει μοτίβο ηλιακών ακτίνων, λατινικούς αριθμούς και διαμάντια στον αριθμό 6.

Περισσότερα για την Hublot εδώ. Hublot Boutique Athens (τηλ.: 210-3317540)

Περισσότερα για την Rolex εδώ. Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138 και 210-3235909)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή