Τι ρολόι φοράει στον καρπό του ο Ιντιάνα Τζόουνς;
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
τι-ρολόι-φοράει-στον-καρπό-του-ο-ιντιάν-562503952

Τι ρολόι φοράει στον καρπό του ο Ιντιάνα Τζόουνς;

Στην πέμπτη ταινία της περιπετειώδους σειράς ταινιών πρωταγωνιστούν ο πάντα αεικίνητος Χάρισον Φορντ στο ρόλο του Ίντι και η ωρολογοποιία Hamilton…

Πλατύγυρο καπέλο, μαστίγιο, ρολόι. Έτοιμος! Ο θρυλικός αρχαιολόγος Ιντιάνα Τζόουνς, που τον υποδύεται μοναδικά ο αειθαλής Χάρισον Φορντ, επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη στις 30 Ιουνίου στο Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου, την τελευταία ταινία της περιπετειώδους σειράς. Σύντροφος στις νέες περιπέτειές του μία ωρολογοποιία που διατηρεί στενούς και μακροχρόνιους δεσμούς με το σινεμά. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι ο τολμηρός και ευρηματικός Ίντι έχει στον καρπό του ένα ιστορικό ρολόι της Hamilton.

Τι ρολόι φοράει στον καρπό του ο Ιντιάνα Τζόουνς;-1

Ονομάζεται Boulton, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1940 και είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ρολόγια της συλλογής American Classic της Hamilton. Έχοντας ανασχεδιαστεί αρκετές φορές, το Boulton επιστρέφει φέτος απολύτως εναρμονισμένο με τη σύγχρονη εποχή, διατηρώντας όμως παράλληλα τον Art Deco χαρακτήρα του. Έχει κάσα σχήματος μαξιλαριού (cushion) από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση χρυσού PVD, λευκό καντράν με μικρό υποκαντράν δευτερολέπτων, ελβετικό quartz μηχανισμό και καφέ λουράκι από δέρμα με φινίρισμα αλιγάτορα.

Τι ρολόι φοράει στον καρπό του ο Ιντιάνα Τζόουνς;-2

Η σχέση της Hamilton με τον κόσμο του κινηματογράφου είναι πολύ παλιά, σχεδόν 90 ετών. Ρολόγια της έχουν πρωταγωνιστήσει στον καρπό το χεριού κορυφαίων χαρακτήρων συχνά συμβάλλοντας στην πλοκή της ιστορίας και τη δράση των ηρώων. Αυτή τη φορά η Hamilton συνεργάστηκε στενά με τον Μπεν Ουίλκινσον που ασχολείται με τα props της ταινίας, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα ρολόγια ταιριάζουν απόλυτα με τη χρονική περίοδο κατά την οποία εκτυλίσσεται η ταινία και με τα κοστούμια που σχεδίασε η ενδυματολόγος Τζοάνα Τζόνστον.

Τι ρολόι φοράει στον καρπό του ο Ιντιάνα Τζόουνς;-3

Το Hamilton Boulton ταιριάζει γάντι με την ιδιοσυγκρασία του καθηγητή Ιντιάνα Τζόουνς και τον συντροφεύει στις περιπέτειές του.

Τι ρολόι φοράει στον καρπό του ο Ιντιάνα Τζόουνς;-4

Αλλά και ο Ρενάλντο, ο πιστός φίλος του Ίντι, που τον υποδύεται ο Αντόνιο Μπαντέρας, εμφανίζεται στην ταινία με ένα Hamilton Khaki Navy Scuba. Απολύτως ταιριαστή επιλογή για έναν δεινό δύτη. Η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη…

Περισσότερες πληροφορίες για την Hamilton εδώ

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή