Επιστροφή στο μέλλον από την Tissot
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
επιστροφή-στο-μέλλον-από-την-tissot-562515166

Επιστροφή στο μέλλον από την Tissot

H τολμηρή επανέκδοση ενός εμβληματικού μοντέλου της Tissot από τη δεκαετία του 1970, του Sideral S αποδεικνύει την πάντα πρωτοποριακή ιδιοσυγκρασία της ελβετικής εταιρείας. Ποτέ η vintage αισθητική δεν είχε πιο μοντέρνο ύφος.

Θα μπορούσε ποτέ κανείς να διανοηθεί ότι αυτό το ρολόι σχεδιάστηκε πριν από τουλάχιστον μισό αιώνα; Και μάλιστα σε μία εποχή που κυριαρχούσαν τα μικρά, κλασικά, χρυσά ως επί το πλείστον ρολόγια χειρός; Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Το νέο Sideral S της Tissot δεν είναι μία συνηθισμένη περίπτωση. Πρόκειται ουσιαστικά για την αναβίωση ενός εμβληματικού μοντέλου που μας υπενθυμίζει την πλούσια κληρονομιά της Tissot και τους θησαυρούς που βρίσκονται κρυμμένοι στα ιστορικά αρχεία της.

Επιστροφή στο μέλλον από την Tissot-1

Το πρωτότυπο Sideral, το πρώτο ρολόι στον κόσμο που ήταν κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα (fiberglass), ήταν ελαφρύ και στιβαρό, με avant-garde σχεδίαση, κίτρινο λουράκι από καουτσούκ και καινοτόμο σύστημα κουμπώματος, και έκανε λαμπρή «καριέρα» τη δεκαετία του 1970 κατακτώντας τους λάτρεις των σπορ και των αντικειμένων αντισυμβατικού design.

Επιστροφή στο μέλλον από την Tissot-2
To παλιό και το νέο: αριστερά, το πρωτότυπο Tissot Sideral του 1969 και δεξιά η σύγχρονη εκδοχή του.

Ο σύγχρονος απόγονός του διατηρεί ανέπαφο το ύφος του πρωτότυπου μοντέλου μόνο που πλέον η κάσα του είναι φτιαγμένη από σφυρήλατες ίνες άνθρακα με ακανόνιστα «νερά» που καθιστούν το κάθε ρολόι μοναδικό.

Επιστροφή στο μέλλον από την Tissot-3

Σε διάμετρο 41 χιλιοστών, η κάσα είναι προικισμένη με περιστρεφόμενη καταδυτική στεφάνη από μαύρο PVD με διαβαθμίσεις regatta, κρύσταλλα ζαφειριού και στις δύο όψεις της και είναι στεγανή μέχρι 300 μέτρα βάθος.

Επιστροφή στο μέλλον από την Tissot-4

Το ρολόι κυκλοφορεί σε τρία έντονα χρώματα –κίτρινο, κόκκινο και μπλε– συνδυασμένο με ομοιόχρωμο διάτρητο λουράκι από καουτσούκ που ασφαλίζει στον καρπό με ένα καινοτόμο σύστημα κουμπώματος.

Επιστροφή στο μέλλον από την Tissot-5

Υπάρχουν όμως και επιπλέον επιλογές λουριών σε πράσινο, πορτοκαλί ή μαύρο χρώμα.

Επιστροφή στο μέλλον από την Tissot-6

Στο εσωτερικό χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός Powermatic 80 Nivachron, ο οποίος προσφέρει 80 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Επιστροφή στο μέλλον από την Tissot-7

Με εντυπωσιακό design και υψηλή τεχνολογία υλικών και μηχανισμού, το Tissot Sideral S είναι το απόλυτο αξεσουάρ αυτού του καλοκαιριού. Η τιμή του είναι 1.075 €.

Επιστροφή στο μέλλον από την Tissot-8

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Tissot Boutique: Πανεπιστημίου 6, Αθήνα (τηλ.: 2103616056)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή