Η ώρα του θριαμβευτή του Γουίμπλεντον είναι ελβετική
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-ώρα-του-θριαμβευτή-του-γουίμπλεντον-562526383

Η ώρα του θριαμβευτή του Γουίμπλεντον είναι ελβετική

Ο 20χρονος Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ, που μόλις κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο Γκραν Σλαμ της καριέρας του, ανήκει στην οικογένεια πρεσβευτών της Rolex…

Τα προγνωστικά έδιναν εξ αρχής ένα ελαφρύ προβάδισμα στον νεαρό Κάρλος. To να καταφέρνεις όμως να νικήσεις έναν ογκόλιθο του τένις όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι αστεία υπόθεση και σίγουρα η τύχη δεν έχει παίξει κανένα ρόλο εδώ. Ο ίδιος ο Σέρβος πρωταθλητής μετά την ήττα του στο φετινό τουρνουά του Γουίμπλεντον, έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού αντιπάλου του, δηλώνοντας ότι ο Κάρλος Αλκαράθ συγκεντρώνει όλες τις αρετές του Ραφαέλ Ναδάλ, του Ρότζερ Φέντερερ και του ίδιου του Νόβακ Τζόκοβιτς, ότι είναι ένας παίκτης ολοκληρωμένος, που άξιζε τη νίκη και με το παραπάνω. Πράγματι ο Κάρλος Αλκαράθ απέδειξε ότι, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει δύναμη, πάθος, ψυχή, τεχνική, πείσμα, αποφασιστικότητα, όλα τα απαραίτητα συστατικά για να τον ανεβάσουν στο βάθρο του νικητή.

Η ώρα του θριαμβευτή του Γουίμπλεντον είναι ελβετική-1

Ύστερα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση στο κεντρικό γήπεδο του Γουίμπλεντον που διήρκεσε τέσσερις ώρες και 42 λεπτά, ο νεαρός Ισπανός επικράτησε του θρυλικού Νόλε με 3-2 σετ κατακτώντας για πρώτη φορά το τρόπαιο του παλαιότερου τουρνουά τένις στον κόσμο και το δεύτερο τίτλο Γκραν Σλαμ της καριέρας του που διαφαίνεται λαμπρή. Εκτός από τους συμπατριώτες του Ισπανούς αυτή τη μεγάλη νίκη γιορτάζει και η οικογένεια της Rolex, καθώς ο Κάρλος αποτελεί ένα από τα πιο φρέσκα μέλη της. Το όνομά του φιγουράρει πλέον πλάι σε θρυλικά ονόματα του τένις που έχουν σηκώσει το τρόπαιο του Γουίμπλεντον και είναι πρεσβευτές της Rolex, όπως ο Ροντ Λάβερ, ο Μπιον Μποργκ, ο Στέφαν Έντμπεργκ και ο Ρότζερ Φέντερερ.

Η ώρα του θριαμβευτή του Γουίμπλεντον είναι ελβετική-2

Τη στιγμή του θριάμβου του, όταν ο Κάρλος Αλκαράθ σήκωσε το τρόπαιο στο βάθρο του νικητή, είχε στον καρπό του χεριού του τον εμβληματικό χρονογράφο της Rolex, τον Oyster Perpetual Cosmograph Daytona.

Η ώρα του θριαμβευτή του Γουίμπλεντον είναι ελβετική-3

Η σχέση της Rolex με το άθλημα του τένις ξεκίνησε το 1978 όταν η ελβετική μάρκα ανέλαβε επίσημος χρονομέτρης στο τουρνουά του Γουίμπλεντον της Αγγλίας, το παλαιότερο στην ιστορία της αντισφαίρισης και αναμφισβήτητα αυτό με τη μεγαλύτερη αίγλη.

Η ώρα του θριαμβευτή του Γουίμπλεντον είναι ελβετική-4

Διεξάγεται κάθε χρόνο στο ομώνυμο προάστιο του Λονδίνου και είναι ένα από τα τέσσερα κορυφαία τουρνουά τένις στον κόσμο, τα οποία απαρτίζουν το Grand Slam, μαζί με το Αυστραλιανό Open, το Ρολάν Γκαρός και το US Open. Είναι το μοναδικό εξ αυτών που πραγματοποιείται σε γήπεδα από χόρτο και μάλιστα διαθέτει αυστηρό κώδικα ένδυσης, επιβάλλοντας στους αθλητές να αγωνίζονται ντυμένοι στα λευκά.

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Rolex εδώ.

Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138 και 210-3235909)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή