Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
oι-πολύτιμες-επιλογές-της-charlize-theron-για-τον-κα-562622389

Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό

Η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα της Breitling πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Navitimer-For the Journey για τα νέα μικρότερα σε μέγεθος Navitimer με διάμετρο 36 και 32 χιλιοστών...

Αγαπημένο των απανταχού συλλεκτών, το Navitimer είναι το εμβληματικότερο ρολόι χειρός της Breitling αλλά και ένα από τα πιο θρυλικά ρολόγια στην ιστορία της ωρολογοποιίας. Με το άμεσα αναγνωρίσιμο design του και τον επαναστατικό λογαριθμικό κανόνα του που επέτρεπε στους επαγγελματίες πιλότους να κάνουν κρίσιμους υπολογισμούς κατά τη διάρκεια των πτήσεων, αυτό το κλασικό μοντέλο αεροπορίας του 20ού αιώνα παραμένει φρέσκο και δημοφιλές και τον 21ο αιώνα, 70 χρόνια από την παρθενική του «πτήση», το 1952. Τώρα η Breitling εμπλουτίζει την οικογένεια Navitimer με δύο σειρές μοντέλων σε νέες διαμέτρους που απευθύνονται κατά βάση στο γυναικείο κοινό, αλλά και στους λάτρεις των μικρότερων σε μέγεθος ρολογιών. Ποτέ ένα «εργαλείο» για αεροπόρους δεν έδειχνε κομψότερο.

Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό-1

Φίνα φιλντισένια καντράν, παστέλ χρώματα, κόκκινος χρυσός 18Κ με ανιχνεύσιμη προέλευση και φιλικά προς το περιβάλλον διαμάντια που έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο είναι μερικά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των νέων Navitimer Automatic 36 και Navitimer 32. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η διάσημη στεφάνη με τις μεταλλικές χάντρες περιμετρικά ούτε βεβαίως ο λογαριθμικός κανόνας στην περιφέρεια του καντράν στα μοντέλα των 36 χιλιοστών.

Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό-2

Στην καμπάνια για τα Navitimer 36 και 32 πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Charlize Theron και μοιράζεται το προσωπικό της ταξίδι που την οδήγησε από την πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, στο Χόλιγουντ και στη διεθνή καταξίωση.

Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό-3

Η καμπάνια της Charlize NAVITIMER – FOR THE JOURNEY είναι μέρος μιας οικείας σειράς ιστοριών που αφηγούνται οι πρεσβευτές της Breitling με δικά τους λόγια.

Δείτε το σχετικό video εδώ…

NAVITIMER AUTOMATIC 36

Το Navitimer 36 χιλιοστών διαθέτει τη χαρακτηριστική στεφάνη με τα μικρά σφαιρίδια στην περιφέρειά της, καθώς και τον εμβληματικό λογαριθμικό κανόνα, δύο ιδιαίτερα γνωρίσματα που κάνουν την οικογένεια των Navitimer τόσο αναγνωρίσιμη. Τρία νέα μεταλλικά χρώματα κοσμούν τα καντράν των ατσάλινων μοντέλων: απαλό πράσινο της μέντας, γκρι-ανθρακί ή ασημί, τα οποία συνδυάζονται με δείκτες τύπου μπατόν και λεπτές μπάρες στις ενδείξεις των ωρών.

Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό-4
Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό-5

Οι πιο «λουσάτες» εκδοχές του Navitimer Automatic 36 από ατσάλι με κόκκινο χρυσό ή από ατόφιο κόκκινο χρυσό έχουν συνδυαστεί με φίνα καντράν από λευκό φίλντισι και διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών.

Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό-6

Τα διαμάντια αυτά έχουν αναπτυχθεί στο εργαστήριο και μπορούν να εντοπιστούν σε διαπιστευμένους παραγωγούς που έχουν επιτύχει το SCS-007 Sustainability Rated Diamonds Standard. Αλλά και ο κόκκινος χρυσός που έχει χρησιμοποιηθεί προέρχεται από μικρής κλίμακας ορυχεία και είναι πλήρως ανιχνεύσιμος σύμφωνα με τα κριτήρια του Swiss Better Gold Association. Ολα τα ρολόγια που διαθέτουν αυτόν τον «καλύτερο» χρυσό και τα καλύτερα διαμάντια φέρουν την ετικέτα Origins, η οποία αποτελεί ένδειξη της ακεραιότητας των προϊόντων των πολύτιμων υλικών τους.

Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό-7

Το Navitimer 36 κρύβει μέσα του τον αυτόματο Breitling Caliber 17, έναν μηχανισμό που αναπτύσσεται και κατασκευάζεται in-house στο εργοστάσιο της Breitling και φέρει πιστοποίηση χρονομέτρου ακριβείας από το COSC.

 

NAVITIMER 32

Πιο ντελικάτο, ακόμη πιο θηλυκό και κομψό στον καρπό, αυτό το μοντέλο διατηρεί τη συνολική αισθητική των Navitimer, όχι όμως και τον λογαριθμικό κανόνα των αεροπόρων. Κι αυτό για να αποφευχθεί η υπερβολική συγκέντρωση στοιχείων στο καντράν, που έτσι γίνεται απλούστερο και καθαρότερο, όπως αρμόζει στο μικρό του μέγεθος.

Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό-8
Τα δύο μεγέθη των νέων Navitimer: αριστερά το αυτόματο στα 36 χιλιοστά και δεξιά το quartz στα 32 χιλιοστά.

Και εδώ έχουμε όμορφες παστέλ αποχρώσεις στα καντράν, τα οποία είναι όλα φιλντισένια. Ροζ της πούδρας, γαλάζιο του ουρανού και κλασικό λευκό στις εκδόσεις από ανοξείδωτο ατσάλι. Λευκό φίλντισι στις χρυσές και στις διμεταλλικές εκδόσεις από ατσάλι και κόκκινο χρυσό.

Oι πολύτιμες επιλογές της Charlize Theron για τον καρπό-9

Σε όλα τα μοντέλα, οι ενδείξεις των ωρών είναι από διαμάντια που δημιουργούνται σε εργαστήριο, ενώ και ο κόκκινος χρυσός έχει πιστοποιημένη προέλευση, γι’ αυτό και φέρουν την ετικέτα Origins. Στο εσωτερικό τους κρύβουν τον Breitling Caliber 77, έναν εξαιρετικής ακριβείας SuperQuartz™ μηχανισμό που φέρει πιστοποίηση ακριβείας από το COSC, όπως άλλωστε όλα τα ρολόγια της Breitling.

Μία γεύση από τα νέα ρολόγια στο video που ακολουθεί…

Οι τιμές των ρολογιών ξεκινούν από 4.100€ για τα Navitimer 32 και από 4.900€ για τα Navitimer Automatic 36.

Ανακαλύψτε όλα τα νέα Navitimer εδώ.

Breitling Boutique: Βουκουρεστίου 6, Αθήνα, τηλ.: 210-3629832

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή