Ο χρόνος κυλάει γλυκά με τα Mini DolceVita της Longines
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ο-χρόνος-κυλάει-γλυκά-με-τα-mini-dolcevita-της-longines-562663729

Ο χρόνος κυλάει γλυκά με τα Mini DolceVita της Longines

Η κομψότητα είναι στάση ζωής. Αυτό πρεσβεύει η ελβετική ωρολογοποιία Longines και το εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο η πρέσβειρά της, Τζένιφερ Λόρενς...

Η θηλυκότητα δεν έχει ανάγκη από βαρύγδουπες δηλώσεις για να εκφραστεί. Η αξία βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Αυτό που κάνει μία γυναίκα αβίαστα κομψή είναι το κλασικό, διαχρονικό στιλ, η ανεπιτήδευτη σχεδίαση, οι διακριτές λεπτομέρειες και ένας κοσμοπολίτικος αέρας που αποπνέει τη χαρά της ζωής. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε με λίγες λέξεις τα νέα Mini DolceVita της Longines, μία σειρά από ρολόγια που αν και μικρά σε μέγεθος ταιριάζουν «γάντι» στις απαιτήσεις της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας. Η κάσα τους διακρίνεται από την απλότητα και την καθαρότητα των γραμμών. Έχει ορθογώνιο παραλληλόγραμμο σχήμα σε διαστάσεις 21,5 x 29 χιλιοστά, είναι από αστραφτερό ανοξείδωτο ατσάλι και στο εσωτερικό της φιλοξενεί έναν quartz μηχανισμό υψηλής ακρίβειας, τον Calibre L178. Συνδυάζεται είτε με φίνα λουράκια από δέρμα είτε με ένα ολοκαίνουριο μπρασελέ από στιλπνό ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο μεταλλάσσει το ρολόι σε πραγματικό κόσμημα στον καρπό του χεριού.

Ο χρόνος κυλάει γλυκά με τα Mini DolceVita της Longines-1

Κομψότητα όλες τις ώρες

Τα νέα Mini DolceVita προσφέρουν μία εντυπωσιακή γκάμα επιλογών ως προς το χρώμα και το σχέδιο του καντράν ώστε να κάθε γυναίκα να ανακαλύψει εκείνο που ταιριάζει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία της. Έξι από αυτά είναι μάλιστα διακοσμημένα με διαμάντια. Το κορυφαίο ρολόι της νέας συλλογής Mini DolceVita είναι στολισμένο με 38 διαμάντια IF-VVS Top Wesselton και έχει ένα φρέσκο καντράν με ομόκεντρους κύκλους, που ονομάζεται Cosmo. 

Ο χρόνος κυλάει γλυκά με τα Mini DolceVita της Longines-2

Κάτω από το αντιχαρακτικό κρύσταλλο ζαφειριού η ασημί πλάκα του χαρακτηρίζεται από διακριτικές αντιθέσεις, με ζωγραφισμένους λατινικούς αριθμούς σε φαρδύ εξωτερικό δακτύλιο, εσωτερικό δακτύλιο με διαβαθμίσεις των λεπτών σε μορφή σιδηροδρομικής γραμμής και ένα λευκό ματ υποκαντράν δευτερολέπτων. Κομψή αντίθεση δημιουργούν οι δείκτες από μπλε ανοξείδωτο ατσάλι. Το ρολόι αυτό έχει συνδυαστεί με το νέο εξαιρετικά άνετο στον καρπό μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο αποτελείται από 198 ορθογώνια παραλληλόγραμμα αρθρωτά στοιχεία. Η τιμή του είναι 4.450 €.

Ο χρόνος κυλάει γλυκά με τα Mini DolceVita της Longines-3

Υπάρχει και μία δεύτερη, πιο κλασική εκδοχή αυτού του ρολογιού που το καντράν είναι ορθογώνιο ασημί guilloché διακοσμημένο σε μοτίβο flinqué, με μπλε ζωγραφισμένους λατινικούς αριθμούς και δείκτες από μπλε ατσάλι. Εδώ το υποκαντράν των δευτερολέπτων στο 6 είναι τετράγωνο. Η τιμή του είναι 4.450 €.

Διαμάντια και χρώμα

Αν πάλι αγαπάτε το χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα μοντέλα που επίσης έχουν διαμάντια στην κάσα: απαλό πράσινο της μέντας, λευκό-ιβουάρ, αχνό ροζ της ανθισμένης αμυγδαλιάς ή ένα πανέμορφο γαλάζιο.

Ο χρόνος κυλάει γλυκά με τα Mini DolceVita της Longines-4

Τα φίνα δερμάτινα λουράκια βρίσκονται σε απόλυτη χρωματική αρμονία με τον τόνο του εξωτερικού ορθογώνιου τμήματος του καντράν ενώ το εσωτερικό του τμήμα είναι ασημί guilloché. Οι επίχρυσοι λατινικοί αριθμοί και οι επίχρυσοι δείκτες δημιουργούν ένα τρισδιάστατο Art Deco εφέ. Η τιμή τους είναι 4.150 €.

Ο χρόνος κυλάει γλυκά με τα Mini DolceVita της Longines-5

Υπάρχουν και εκδόσεις χωρίς διαμάντια, εξίσου κομψές και σαφώς πιο προσιτές οικονομικά. Μπορείτε να επιλέξετε είτε με το νέο ατσάλινο γεωμετρικό μπρασελέ (τιμή: 2.150 €) είτε φίνο δερμάτινο λουράκι σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα (τιμή: 1.800 €).

Ο χρόνος κυλάει γλυκά με τα Mini DolceVita της Longines-6

Δείτε τα νέα Mini DolceVita στον καρπό της Τζένιφερ Λόρενς στο video που ακολουθεί…

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή