O πολύχρωμος κόσμος των Big Bold Irony της Swatch
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
o-πολύχρωμος-κόσμος-των-big-bold-irony-της-swatch-562666114

O πολύχρωμος κόσμος των Big Bold Irony της Swatch

Σε τιρκουάζ, πράσινο, μπλε, κίτρινο του κεχριμπαριού και μπορντό, τα νέα Big Bold Irony επιβάλλονται στον καρπό του χεριού με τις στιβαρές κάσες τους από ανοξείδωτο ατσάλι και τα χρωματιστά καντράν τους...

Big, Bold και Irony. Αυτές οι τρεις λέξεις που συνθέτουν το όνομα των νέων μοντέλων της Swatch δεν έχουν επιλεγεί τυχαία. Η πρώτη αναφέρεται στο μεγάλο μέγεθός τους: 47 ολόκληρα χιλιοστά είναι η διάμετρος της κάσας τους. Η δεύτερη αφορά την τολμηρή τους σχεδίαση, η οποία αντανακλά έναν απρόβλεπτο, προκλητικό αλλά και γεμάτο αυτοπεποίθηση τρόπο ζωής. Όσο για την τρίτη λέξη παρότι σημαίνει «ειρωνεία», στο σύμπαν της Swatch υποδηλώνει ότι τα ρολόγια αυτά είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Οι φίλοι της ελβετικής μάρκας άλλωστε γνωρίζουν ότι όλα τα ατσάλινα μοντέλα της φέρουν τον όρο Irony στο όνομά τους.

O πολύχρωμος κόσμος των Big Bold Irony της Swatch-1

Τα μοντέλα Big Bold θεωρούνται η επιτομή του urban streetwear. Γεννήθηκαν το 2019 και από την αρχή ξεχώρισαν λόγω του επιβλητικού τους μεγέθους και της έντονης ιδιοσυγκρασίας τους. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει διάφορα μοντέλα με συναρπαστικό στιλ και χρώματα, σε ορισμένες περιπτώσεις με στοιχεία από βιοκεραμικό, ένα αποκλειστικό οικολογικό υλικό, που αποτελείται από κεραμικό και υλικό βιολογικής προέλευσης.

O πολύχρωμος κόσμος των Big Bold Irony της Swatch-2

Οι καινούριες εκδόσεις τους μπορούν να υπερηφανεύονται για δύο πρωτιές: είναι τα πρώτα Big Bold από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι η πρώτη φορά που η Swatch συνδυάζει το βιοκεραμικό με το ανοξείδωτο ατσάλι.

O πολύχρωμος κόσμος των Big Bold Irony της Swatch-3

Η κάσα, η κορώνα και το μπρασελέ τους από ατσάλι έχουν ωραίο αμμοβολημένο φινίρισμα, το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας νέας τεχνικής επεξεργασίας που αναπτύχθηκε για λογαριασμό της Swatch και χαρίζει μια κομψή ματ εμφάνιση. Από βιοκεραμικό είναι η πλάκα τους ενώ οι δείκτες τους είναι από αλουμίνιο και φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

O πολύχρωμος κόσμος των Big Bold Irony της Swatch-4

Τα νέα Big Bold Irony κυκλοφορούν σε πέντε συναρπαστικές χρωματικές εκδόσεις με καντράν σε μεταλλικούς τόνους και εφέ ηλιακών ακτίνων: Τιρκουάζ (Aqua Shimmer), σκούρο πράσινο (Forest Face), σκούρο μπλε (Indigo Hour), κίτρινο του κεχριμπαριού (Amber Sheen) και μπορντό (Scarlet Shimmer).

O πολύχρωμος κόσμος των Big Bold Irony της Swatch-5

Η τιμή τους είναι 210 €.

Δείτε τα νέα Big Bold Irony στο video που ακολουθεί…

Αυτή είναι η δεύτερη «φουρνιά» μοντέλων Big Bold Irony που παρουσιάζει φέτος τη Swatch. Η πρώτη είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και αποτελείται από πέντε εντυπωσιακά μοντέλα από ανοξείδωτο ατσάλι με πλάκα από βιοκεραμικό και μηχανισμό που είναι ορατός από το καντράν.

O πολύχρωμος κόσμος των Big Bold Irony της Swatch-6

Η κάσα τους από αμμοβολημένο ανοξείδωτο ατσάλι και η κορώνα φαντάζουν βαριές, ζυγίζουν όμως μόλις 108 γραμμάρια. Οι δείκτες και οι ενδείξεις λάμπουν στο σκοτάδι, και, όπως σε όλα τα μοντέλα Big Bold, η κορώνα είναι τοποθετημένη στο 2.

O πολύχρωμος κόσμος των Big Bold Irony της Swatch-7

Συνδυάζονται με ανάγλυφο λουράκι διπλής συμπίεσης σε μαύρο (Dark Irony), γαλάζιο (Azure Blue Daze), κόκκινο (Red Juicy), τιρκουάζ (Mint Trim) και κίτρινο χρώμα (Bolden Yellow). Η τιμή τους είναι 190 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Swatch εδώ.

Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9568404)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή