O νικητής της Formula 1 για το 2023 φοράει TAG Heuer
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
o-νικητής-της-formula-1-για-το-2023-φοράει-tag-heuer-562675441

O νικητής της Formula 1 για το 2023 φοράει TAG Heuer

Η ελβετική ωρολογοποιία συγχαίρει τον Max Verstappen και την Oracle Red Bull Racing για τη νίκη τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2023...

Η φετινή χρονιά αποδείχθηκε εξαιρετική για την Oracle Red Bull Racing, η οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα αυτή τη σεζόν: η ομάδα στέφθηκε νικήτρια του Formula 1 Constructors’ World Champions ενώ ο κορυφαίος οδηγός της, ο Max Verstappen, είναι ο θριαμβευτής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2023 για τρίτη συνεχή χρονιά. Εξασφάλισε τον τίτλο στις 8 Οκτωβρίου, στη Ντόχα του Κατάρ, συγκεντρώνοντας 433 βαθμούς μέχρι στιγμής, νούμερο που είναι αδύνατον να ξεπεραστεί. Ο Ολλανδός πρωταθλητής έχει ήδη στο ρόστερ του 14 νίκες στα Γκραν Πρι της Formula 1 και αναμένεται να ξεπεράσει το ρεκόρ του 2022, που ήταν 15 συνολικά νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν. Το επόμενο ραντεβού της Formula 1 είναι τον επόμενο μήνα στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι.

O νικητής της Formula 1 για το 2023 φοράει TAG Heuer-1

Με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 14 νικών, δύο νικών σε αγώνες σπριντ και 11 pole positions αυτή τη σεζόν, ο Max Verstappen απέδειξε για ακόμη μια φορά τις εξαιρετικές ικανότητές του στο τιμόνι. Η TAG Heuer, η οποία συνεργάζεται με την ομάδα Oracle Red Bull Racing από το 2016, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στον Max Verstappen και σε ολόκληρη την ομάδα για τη νίκη τους. Στη σεζόν του 2023 η Oracle Red Bull Racing τα κατάφερε περίφημα κατακτώντας 16 νίκες μέχρι στιγμής και εξασφαλίζοντας το έκτο τρόπαιο κατασκευαστών. Συγκεκριμένα, η ομάδα κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ της για τους υψηλότερους βαθμούς πρωταθλήματος κατασκευαστών, συγκεντρώνοντας 657 βαθμούς.

O νικητής της Formula 1 για το 2023 φοράει TAG Heuer-2

Στο Grand Prix του Κατάρ ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε στον καρπό του χεριού του τον προσωπικό του χρονογράφο TAG Heuer Monaco, ο οποίος είναι μοναδικός στο είδος του και κατασκευάστηκε ειδικά για τον Max Verstappen. Επάνω στον αριστερό μετρητή του μπλε skeleton καντράν δεσπόζει κόκκινος ο αριθμός 1, σύμβολο της πρώτης του θέσης στο πρωτάθλημα της Formula 1. Καθώς η ομάδα Oracle Red Bull Racing γιορτάζει άλλη μια εξαιρετική χρονιά, η TAG Heuer αναμένει με ανυπομονησία ένα ακόμη συναρπαστικό έτος συνεργασίας το 2024.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer εδώ.

Τα ρολόγια TAG Heuer θα τα βρείτε σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή