Εξορμήσεις στη Φύση με πυξίδα τη Hamilton
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
εξορμήσεις-στη-φύση-με-πυξίδα-τη-hamilton-562733011

Εξορμήσεις στη Φύση με πυξίδα τη Hamilton

Στιβαρά σε κατασκευή και εφοδιασμένα με την πιο πρακτική λειτουργία για να βρίσκει κανείς τον δρόμο του όταν βρίσκεται στην ύπαιθρο, τα μοντέλα Khaki Field Expedition της Hamilton είναι τα ιδανικά ρολόγια για τους λάτρεις της περιπέτειας και των εξερευνήσεων.

Είτε σχεδιάζετε ένα Σαββατοκύριακο στην άγρια φύση είτε τρέχετε να προλάβετε τις υποχρεώσεις στη «ζούγκλα» της πόλης, η Hamilton δημιούργησε ένα ρολόι που έχει όλες τις αρετές της συλλογής Khaki Field κι ακόμα περισσότερα. Το νέο Khaki Field Expedition είναι προικισμένο με νέες λειτουργίες και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και το φρέσκο, heavy-duty ύφος του το καθιστά πρακτικό σύντροφο για τους λάτρεις της υπαίθρου και της περιπέτειας.

Εξορμήσεις στη Φύση με πυξίδα τη Hamilton-1

Στεγασμένο σε κάσα από βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι σε δύο διαμέτρους –37mm ή 41mm–, το Khaki Field Expedition έχει ισορροπημένες αναλογίες και το εργονομικό σχήμα ώστε να «κάθεται» με απόλυτη άνεση στον καρπό του χεριού.

Εξορμήσεις στη Φύση με πυξίδα τη Hamilton-2

Χάρη στην αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη τύπου πυξίδας, η οποία έχει σημειωμένα τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα (Βορράς, Νότος, Ανατολή και Δύση), το ρολόι θα σας βοηθήσει να προσανατολίζεστε με τη βοήθεια του ήλιου κατά τις εξορμήσεις σας στην ύπαιθρο. Δείτε πώς στο video που ακολουθεί…

Η παντός καιρού κάσα του Khaki Field Expedition διαθέτει βιδωτή κορώνα και είναι στεγανή μέχρι τα 100 μ. προστατεύοντας τον μηχανισμό σε κάθε δραστηριότητα, στην ξηρά και στη θάλασσα.

Εξορμήσεις στη Φύση με πυξίδα τη Hamilton-3

Το καντράν σε μαύρο, μπλε ή λευκό χρώμα είναι εξαιρετικά ευανάγνωστο ακόμη και στο σκοτάδι, χάρη στην επίστρωση Super-LumiNova που καλύπτει τους ευμεγέθεις δείκτες και τις ενδείξεις των ωρών στον εξωτερικό δακτύλιο του καντράν.

Εξορμήσεις στη Φύση με πυξίδα τη Hamilton-4
HAMILTON Khaki Field Expedition 41mm με λευκό καντράν

O αυτόματος μηχανισμός H-10 είναι υψηλής ακρίβειας, διαθέτει ελατήριο του μπαλανσιέ Nivachron™ για την ελαχιστοποίηση της επίδρασης των μαγνητικών πεδίων και προσφέρει ενεργειακή αυτονομία 80 ωρών.

Εξορμήσεις στη Φύση με πυξίδα τη Hamilton-5
HAMILTON Khaki Field Expedition 41mm με καντράν σε μαύρο ή μπλε χρώμα

Κάθε μέγεθος κάσας αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις.

Εξορμήσεις στη Φύση με πυξίδα τη Hamilton-6
HAMILTON Khaki Field Expedition 37mm, τα τρία μοντέλα με δερμάτινα λουράκια

Τα ρολόγια αγκαλιάζουν τον καρπό με λουράκια από δέρμα ή με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι.

Εξορμήσεις στη Φύση με πυξίδα τη Hamilton-7
HAMILTON Khaki Field Expedition 37mm με ατσάλινο μπρασελέ

Στιβαρά και αξιόπιστα, τα Khaki Field Expedition είναι αρκούντως κομψά για την πόλη και ανθεκτικά για τα σπορ και τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο. Οι τιμές τους είναι 1.115 € με δερμάτινο λουράκι και 1.195 € με μπρασελέ.

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Hamilton εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή