H ανοιχτή καρδιά του True Square Open Heart της Rado
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
h-ανοιχτή-καρδιά-του-true-square-open-heart-της-rado-562780336

H ανοιχτή καρδιά του True Square Open Heart της Rado

Φτιαγμένο από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας και προικισμένο με έναν μηχανισμό αξιώσεων, το τετράγωνο μοντέλο της Rado με τις διαμαντένιες ενδείξεις της ώρας κυκλοφορεί σε νέες συναρπαστικές εκδοχές.

Επιχείρηση «ανοιχτής καρδιάς» κάνει η Rado στη συλλογή True Square. Διά της αφαιρετικής μεθόδου, αντί του παραδοσιακού καντράν κλειστού τύπου, έχει δημιουργήσει ένα καλαίσθητο skeleton καντράν χάρη στο οποίο ο μηχανισμός έρχεται σε πρώτο πλάνο. Το πρώτο True Square Open Heart βγήκε στην αγορά το 2020 και το 2022 κυκλοφόρησε σε μία απαστράπτουσα έκδοση από λευκό κεραμικό με διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών. Ήταν τόσο εντυπωσιακή ώστε γνώρισε ενθουσιώδη υποδοχή και έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα στη συλλογή της Rado.

H ανοιχτή καρδιά του True Square Open Heart της Rado-1

 

Tώρα το True Square Open Heart επανέρχεται δριμύτερο με δύο ακόμη εκδοχές του που έχουν κάσες 38 χιλιοστών, το γνώριμο skeleton καντράν και διαμαντένιες ενδείξεις της ώρας.

H ανοιχτή καρδιά του True Square Open Heart της Rado-2

Το πρώτο μοντέλο έχει κάσα από ενιαίο κομμάτι γυαλισμένου μαύρου κεραμικού, κεραμική κορώνα και πλάτη της κάσας από αμμοβολημένο τιτάνιο με μαύρη επίστρωση PVD και κρύσταλλο ζαφειριού. Το skeleton καντράν σε μαύρο χρώμα έχει μπιζουτέ επιφάνειες στο χρώμα του κίτρινου χρυσού σε απόλυτη αρμονία με τους δείκτες από κίτρινο χρυσό.

H ανοιχτή καρδιά του True Square Open Heart της Rado-3

Το ρολόι φοράει μπρασελέ από μαύρο γυαλιστερό κεραμικό, το οποίο σφραγίζει με κούμπωμα από τιτάνιο.

H ανοιχτή καρδιά του True Square Open Heart της Rado-4

Το δεύτερο μοντέλο είναι από γυαλισμένο κεραμικό Plasma σε ωραίο γκρι χρώμα, το οποίο θερμαίνουν οι λεπτομέρειες από ροζ χρυσό στο καντράν και στους δείκτες. Η κάσα του έχει πλάτη από αμμοβολημένο τιτάνιο και σφραγίζει και στις δύο όψεις της με κρύσταλλα ζαφειριού, αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του μηχανικού μικρόκοσμου.

H ανοιχτή καρδιά του True Square Open Heart της Rado-5

Ακριβώς όπως και το Rado True Square Open Heart από λευκό κεραμικό, η γκρι «plasma» και η μαύρη εκδοχή του φέρουν 12 διαμάντια Top Wesselton στις ενδείξεις των ωρών, συνολικού βάρους 0,096 καρατίων και φυσικά συνοδεύονται από το ανάλογο πιστοποιητικό αυθεντικότητας των πολύτιμων λίθων.

H ανοιχτή καρδιά του True Square Open Heart της Rado-6

Ο μηχανισμός τους είναι ο αυτόματος Rado calibre R734. Άψογα φινιρισμένος, προσφέρει εντυπωσιακή ενεργειακή αυτονομία 80 ωρών και είναι προικισμένος με ελατήριο του μπαλανσιέ Nivachron™, το οποίο ανθίσταται στην επίδραση των μαγνητικών πεδίων που υπάρχουν παντού γύρω μας και θα επηρέαζαν την ακρίβειά του.

H τιμή τους είναι 3.600 €.

Δείτε και το σχετικό video…

Επειδή το κεραμικό είναι ελαφρύ και ευχάριστο στην αφή, όλα τα μοντέλα της συλλογής True Square Open Heart προσφέρουν στον κάτοχό τους εξαιρετική άνεση στον καρπό, επιβεβαιώνοντας τη φήμη της Rado ως δεξιοτέχνη στη χρήση πρωτοποριακών υλικών στην ωρολογοποιία. Δεν είναι τυχαίο ότι η ελβετική εταιρεία φέρει τον τίτλο Master of Materials.

H ανοιχτή καρδιά του True Square Open Heart της Rado-7

Ακόμη μεγαλύτερη εγγύηση

Και τα ωραία δεν τελειώνουν εδώ. Όλα τα νέα ρολόγια Rado επωφελούνται τώρα από 5ετή διεθνή εγγύηση. Ένα από τα μεγάλα ατού των ρολογιών Rado ήταν πάντοτε η απίστευτη αντοχή τους στον χρόνο. Κι αυτό γιατί είναι κατασκευασμένα από υλικά που αποδεδειγμένα αντέχουν στη φθορά. Οι κάσες και τα μπρασελέ τους είναι φτιαγμένα από κεραμικά υψηλής τεχνολογίας, Ceramos™, κρύσταλλο ζαφειριού, ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, όλα προορισμένα να προστατεύουν τους εξελιγμένους ελβετικούς μηχανισμούς που κρύβουν μέσα τους. H Rado δηλώνει υπερήφανη για την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοση των ρολογιών της. Και η επέκταση της εγγύησης στα πέντε χρόνια είναι άλλη μία απόδειξη του σεβασμού που τρέφει για το κοινό της.

Περισσότερες πληροφορίες για την Rado εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9567488)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή