Αυτές τις γιορτές δωρίστε ένα Philip Watch
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αυτές-τις-γιορτές-δωρίστε-ένα-philip-watch-562789075

Αυτές τις γιορτές δωρίστε ένα Philip Watch

Για σας ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η παλαιότερη μάρκα ελβετικών ρολογιών της Ιταλίας έχει μία πλούσια συλλογή μοντέλων, κλασικών και σπορ, για άνδρες και γυναίκες, σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, ο καιρός για δώρα είναι εδώ. Και τι καλύτερο από ένα αντικείμενο που συνδέεται με τον χρόνο και σηματοδοτεί τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας! Δεν είναι πολλές οι εταιρείες ωρολογοποιίας που μπορούν να επιδείξουν 164 χρόνια ιστορίας. Η Philip Watch ιδρύθηκε το 1858 και το μυστικό της επιτυχίας της είναι το αρμονικό πάντρεμα της ελβετικής ακρίβειας και αξιοπιστίας με την ιταλική δημιουργικότητα και φινέτσα. Τα ρολόγια της συνδυάζουν την αποκλειστική σχεδίαση με τις καινοτόμες ιδέες και τις τεχνολογίες αιχμής και μπορούν να υπερηφανεύονται για την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Αυτές τις γιορτές δωρίστε ένα Philip Watch-1
PHILIP WATCH Roma Classic Automatic 41mm (τιμή: 850 €)

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της Philip Watch είναι η πολύτιμη κληρονομιά της, η οποία σώζεται σε ένα πλούσιο αρχείο, καλά φυλαγμένο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μιλάνο. Εκεί φυλάσσονται πρωτότυπα σχέδια, εικόνες και κατάλογοι και κυρίως ρολόγια που δημιούργησε η μάρκα κατά τη μακρά ιστορία της και αποτελούν αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Από τα τέλη του 19ου αιώνα οι ωρολογοποιοί της Philip Watch μεταδίδουν στους νεότερους την παραδοσιακή τεχνογνωσία και αποκαλύπτουν τα κόλπα του επαγγέλματος.

Αυτές τις γιορτές δωρίστε ένα Philip Watch-2
PHILIP WATCH Caribe Sport 42mm με quartz μηχανισμό (τιμή: 520 €)

Ανδρικά, γυναικεία και unisex, αυτόματα και quartz, ατσάλινα και χρυσά, η σύγχρονη συλλογή της Philip Watch έχει ρολόγια για κάθε ηλικία, lifestyle και γούστο: από τα κλασικά Roma, Sunray, Grace, Anniversary και Audrey, μέχρι τα σπορ Caribe Diving, Amalfi, Champion, Blaze και Caribe Sport. Ακολουθεί μία ενδιαφέρουσα επιλογή ανδρικών και γυναικείων μοντέλων από τη δημοφιλή συλλογή Caribe. 

Αυτές τις γιορτές δωρίστε ένα Philip Watch-3
PHILIP WATCH Caribe Urban 39mm με quartz μηχανισμό (τιμή: 590 €)
Αυτές τις γιορτές δωρίστε ένα Philip Watch-4
PHILIP WATCH Caribe Urban 41mm Automatic (τιμή: 690 €)
Αυτές τις γιορτές δωρίστε ένα Philip Watch-5
PHILIP WATCH Caribe Urban Lady 31mm με quartz μηχανισμό (τιμή: 490 €)

Αν μάλιστα ψάχνετε για ένα σπορ ρολόι, απλό ή χρονογράφο, ιδανικό για να σας συνοδεύει όλες τις ώρες, σε δραστηριότητες σε ξηρά και θάλασσα, η σειρά Caribe Sport έχει πολλές λύσεις, με μοντέλα που παραμένουν στεγανά μέχρι 100 μέτρα βάθος. Είναι προικισμένα με ελβετικής κατασκευής και αξιοπιστίας αυτόματους και quartz μηχανισμούς, έχουν βιδωτές κάσες και κορώνες, και σφραγίζουν με κρύσταλλα ζαφειριού.

Αυτές τις γιορτές δωρίστε ένα Philip Watch-6
PHILIP WATCH Caribe Sport 42 mm με quartz μηχανισμό (τιμή: 490 €)

Και εάν σας αρέσει να εξερευνάτε τον βυθό και χρειάζεστε ένα πιο επαγγελματικών προδιαγραφών εργαλείο για τον καρπό του χεριού, η σειρά Caribe Diving είναι αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Πληροί όλες τις προδιαγραφές αντοχής σε μεγάλες πιέσεις και εγγυάται στεγανότητα μέχρι 200 ή και 300 μέτρα βάθος, αναλόγως του μοντέλου.

Αυτές τις γιορτές δωρίστε ένα Philip Watch-7
PHILIP WATCH Caribe Diving Sport 42 mm Automatic (τιμή: 960 €)

Τα ρολόγια της σειράς αυτής διαθέτουν περιστρεφόμενη καταδυτική στεφάνη με επιφάνεια από κεραμικό καθώς και ατσάλινο μπρασελέ με ειδική προέκταση ώστε να μπορεί να κουμπώσει και πάνω από καταδυτική στολή. Ορισμένες εκδόσεις μάλιστα συνοδεύονται και από ένα επιπλέον λουράκι από καουτσούκ και από το ειδικό εργαλείο τοποθέτησής του.

Αυτές τις γιορτές δωρίστε ένα Philip Watch-8
PHILIP WATCH Caribe Diving Sport 35 mm με quartz μηχανισμό (τιμή: 640 €)

 

Ανακαλύψτε όλα τα Philip Watch σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα και στο timeonline.gr.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Belsis Co. (τηλ.: 210-3217370)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή