Οι στιγμές μας γίνονται ωραιότερες όταν τις καταγράφει ένα ρολόι Trussardi
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
οι-στιγμές-μας-γίνονται-ωραιότερες-ότ-562801378

Οι στιγμές μας γίνονται ωραιότερες όταν τις καταγράφει ένα ρολόι Trussardi

Ιταλικό ταμπεραμέντο, Μιλανέζικη φινέτσα και υψηλή ποιότητα είναι η συνταγή επιτυχίας για τα προϊόντα πολυτελείας του οίκου Trussardi. Τα ρολόγια του, ανδρικά και γυναικεία, είναι ιδανικά για τα δώρα των γιορτών.

Είστε σε αναζήτηση μίας ωραίας ιδέας για δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο; Γιατί να μην προσφέρετε ένα ρολόι, το αντικείμενο που μας συντροφεύει όλες τις ώρες της ημέρας καταγράφοντας τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας; Εδώ και τουλάχιστον έναν αιώνα η Trussardi δημιουργεί μοναδικά ενδύματα και αξεσουάρ παραμένοντας πιστή στη Μιλανέζικη ταυτότητά της και στο απαράμιλλο στιλ αλά ιταλικά που την έχει κάνει διάσημη σε όλο τον κόσμο. Με βαθιές ρίζες στην τέχνη του χειροποίητου και στην κατεργασία του δέρματος και με θεμέλιο την οικογενειακή παράδοση, η Trussardi αποτελεί ένα υποδειγματικό brand που παντρεύει την παράδοση με τον μοντερνισμό, τον δυναμισμό με τη φινέτσα, την ποιότητα με το εξαιρετικό value for money. Τα ρολόγια της χαρακτηρίζει ένας κοσμοπολίτικος αέρας και μία εγγενής κομψότητα.

Οι στιγμές μας γίνονται ωραιότερες όταν τις καταγράφει ένα ρολόι Trussardi-1
TRUSSARDI T-Couple 43mm Multifunction (Τιμή: 199€)

Τα ανδρικά μοντέλα Trussardi με τις ευρύχωρες κάσες διακρίνονται από τις μινιμαλιστικές γραμμές τους, τα γεωμετρικά τους στοιχεία και το μοντέρνο στυλ τους. Από τα ονόματα των συλλογών μπορεί να υποθέσει κανείς το ύφος και την ιδιοσυγκρασία τους: Loud, Metropolitan, T-Hawk, T-Couple, T-Bent, T-Logo, T-City, Brink κ.ά.

Οι στιγμές μας γίνονται ωραιότερες όταν τις καταγράφει ένα ρολόι Trussardi-2
TRUSSARDI Metropolitan 42mm Multifunction (Τιμή: 229€)
Οι στιγμές μας γίνονται ωραιότερες όταν τις καταγράφει ένα ρολόι Trussardi-3
TRUSSARDI Loud 43mm Multifunction (Τιμή: 199€)

Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, ενίοτε με επεξεργασία PVD σε γκρι-ανθρακί, μπλε, μαύρο ή στο χρώμα του χρυσού, και συνδυάζονται είτε με ατσάλινα μπρασελέ είτε με φίνα δερμάτινα λουράκια. Στο εσωτερικό τους κρύβουν αυτόματους ή quartz μηχανισμούς.

Οι στιγμές μας γίνονται ωραιότερες όταν τις καταγράφει ένα ρολόι Trussardi-4

Οι γυναικείες δημιουργίες ξεχειλίζουν κομψότητα και θηλυκό στιλ, με λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε vintage ρολόγια του παρελθόντος. Εδώ οι κάσες είναι μικρότερες, με καθαρές γραμμές, μπρασελέ πλεκτά ή αλυσίδες και φίνα δερμάτινα λουράκια, ενώ τα καντράν είναι σε ωραία κλασικά χρώματα: λευκό, ασημί, μαύρο, μπλε, ροζ ή κίτρινο χρυσό, πράσινο, γαλάζιο ή λευκό mother of pearl.

Οι στιγμές μας γίνονται ωραιότερες όταν τις καταγράφει ένα ρολόι Trussardi-5
TRUSSARDI T-Vision 30mm, προσφέρεται μαζί με ένα βραχιόλι κόσμημα (Τιμή: 269€)

Η γκάμα είναι πλούσια στις συλλογές Loud, Metropolitan, T-Joy, T-Shiny, T-Star, T-Vision, T-Sky και T-Bent. Τα περισσότερα θηλυκά μοντέλα είναι διακοσμημένα με αστραφτερά κρύσταλλα στη στεφάνη ή/και στο καντράν ενώ υπάρχουν και τα μοντέλα Brink με αυθεντικά διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών.

Οι στιγμές μας γίνονται ωραιότερες όταν τις καταγράφει ένα ρολόι Trussardi-6
TRUSSARDI Loud 30mm Solotempo με κρύσταλλα στο καντράν (Τιμή: 159€) και TRUSSARDI T-Sky 30mm με κρύσταλλα στη στεφάνη (Τιμή: 229€)

Το μεγάλο προτέρημα των ρολογιών Trussardi πέραν της υψηλής αισθητικής και των ποιοτικών υλικών κατασκευής είναι αναμφισβήτητα οι προσιτές τιμές τους. Στα γυναικεία μοντέλα οι τιμές ξεκινούν από 119 € και δεν ξεπερνούν τα 299 € ενώ στα ανδρικά οι τιμές κυμαίνονται από 129 € έως 349 €.

Οι στιγμές μας γίνονται ωραιότερες όταν τις καταγράφει ένα ρολόι Trussardi-7

Εξίσου δελεαστικές είναι και οι προτάσεις κοσμημάτων της Trussardi για άνδρες και γυναίκες. Φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι στο φυσικό ασημί του χρώμα ή με επεξεργασία χρυσού PVD, συχνά διακοσμημένα με κρύσταλλα, τα βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, αλυσίδες και περιδέραια του οίκου  

Ανακαλύψτε τα ρολόγια και τα κοσμήματα Trussardi σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα και στο timeonline.gr.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Belsis Co. (τηλ.: 210-3217370)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή