Black Bay μεν, αλλά σε ροζ – χάρη στη συνεργασία της Tudor με την Inter Miami FC
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
black-bay-μεν-αλλά-σε-ροζ-χάρη-στη-συνεργασί-562954471

Black Bay μεν, αλλά σε ροζ – χάρη στη συνεργασία της Tudor με την Inter Miami FC

H πιο γρήγορα ανερχόμενη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο συνεργάζεται με την ελβετική ωρολογοποιία, στο πλαίσιο του τολμηρού (και στην επιλογή των χρωμάτων) πνεύματος και των δύο

Η Tudor είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης της Inter Miami FC, μιας ομάδας που προσφέρει παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιρικό θέαμα στους φιλάθλους, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Γεννημένη από ένα τολμηρό πνεύμα, είναι σήμερα μια από τις δυνατές ομάδες στον κόσμο, μόλις στη πέμπτη σεζόν της.

Η Tudor πιστεύει στο τολμηρό πνεύμα «Born to Dare» – και αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύουν ο πρεσβευτής της Tudor και συνιδιοκτήτης της Inter Miami, David Beckham, μαζί με τους Διευθύνοντες Μέτοχους Jorge Mas και Jose Mas. Σύμφωνα με αυτό το όραμα, άλλωστε, δημιούργησαν μια ποδοσφαιρική ομάδα σαν καμία άλλη. Αυτή η διεθνούς βεληνεκούς ομάδα, που δημιουργήθηκε από το μηδέν, απαρτίζεται σήμερα από μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Τολμηρό ροζ!

Black Bay μεν, αλλά σε ροζ – χάρη στη συνεργασία της Tudor με την Inter Miami FC-1

Για να ξεχωρίσει, η Inter Miami FC επέλεξε το ροζ, ένα εμβληματικό χρώμα που αντανακλά την ζωντάνια που χαρακτηρίζει την Νότια Φλόριντα και αντιπροσωπεύει το τολμηρό πνεύμα της ομάδας και των φιλάθλων της. Το ίδιο τολμηρό πνεύμα που αποτελεί την φιλοσοφία της Tudor εδώ και έναν αιώνα από την γέννησή της.

Πλέον, το σήμα της Tudor με την εμβληματική ασπίδα, θα πρωταγωνιστεί στο Chase Stadium της Inter Miami. Η Tudor έχει επίσης συνεργαστεί με τον David Beckham εδώ και πολλά χρόνια (πριν ακόμη από την δημιουργία της ομάδας) και του έχει προσφέρει ένα μοναδικό μοντέλο Tudor Pelagos με το έμβλημα της Inter Miami CF στο καντράν, που το φορά σε κάθε αγώνα.

Black Bay μεν, αλλά σε ροζ – χάρη στη συνεργασία της Tudor με την Inter Miami FC-2

Η νέα έκδοση του χρονογράφου Black Bay Chrono διαθέτει ροζ καντράν. Αποτελεί μέρος του DNA της Tudor και παρουσιάζεται με αφορμή την συνεργασία της ωρολογοποιίας με την Inter Miami FC. Το νέο μοντέλο με το ροζ χρώμα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα τεμάχια (limited edition).

To νέο μοντέλο Black Bay Chrono Pink διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L διαμέτρου 41mm, ροζ καντράν και στεφάνη με μαύρο δίσκο από ατσάλι και ταχυμετρική κλίμακα. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου ΜΤ5813 με πιστοποίηση χρονομέτρου COSC και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών. Διαθέτει μπρασελέ από ατσάλι με το σύστημα επιμήκυνσης Τ-FIT.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή