SWATCH Sistem51 Irony

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες της σύγχρονης ιστορίας της ωρολογοποιίας. Μηχανικό, αυτόματο, ελβετικής κατασκευής, με επαναστατικό σε σύλληψη μηχανισμό, 90 ώρες ενεργειακής αυτονομίας και ασυναγώνιστη τιμή,το περίφημο System51 της Swatch επιστρέφει δριμύτερο με εκδόσεις από ανοξείδωτο ατσάλι.

SWATCH Sistem51 Irony-1

Τη δεκαετία του 1980 γεννήθηκε το «φαινόμενο Swatch», το οποίο συντάραξε τα νερά της παγκόσμιας ωρολογοποιίας με ένα νέο concept: αξιόπιστα ελβετικά ρολόγια φτιαγμένα από πλαστικό(!) σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Το 2013, αφού επί τρεις δεκαετίες απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο, η Swatch παρουσίασε το επαναστατικό Sistem51, το πρώτο μηχανικό ρολόι που κατασκευάζεται με πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής.

SWATCH Sistem51 Irony-2

Το state-of-the-art εργοστάσιο του Swatch Sistem51 βρίσκεται στην Boncourt, μία μικρή πόλη στα σύνορα με τη Γαλλία. Εκεί κατασκευάζεται, από το Α ως το Ω, το μηχανικό Sistem51, από την κοπή ακριβείας καθενός εξαρτήματος μέχρι την τελική συναρμολόγηση του μηχανισμού, την ψηφιακή εκτύπωση των επιφανειών και την τοποθέτηση στην κάσα.

SWATCH Sistem51 Irony-3

Πλήρης αυτοματοποίηση, τακτοποιημένες γραμμές παραγωγής, ρομποτικά μηχανήματα που εκτελούν ταχύτατα κινήσεις εξαιρετικής ακριβείας, μηχανές λέιζερ για ακόμη πιο «λεπτές» εργασίες και φυσικά ο παράγοντας άνθρωπος που είναι πανταχού παρών. Γιατί κάθε γραμμή εργασίας παρακολουθείται στενά από κάποιον ειδικό, ο οποίος προβαίνει σε δειγματοληπτικούς ποιοτικούς ελέγχους, ελέγχει την ορθή λειτουργία των μηχανών και διορθώνει τυχόν αστοχίες.

SWATCH Sistem51 Irony-4

Ο ιδιοφυούς σύλληψης αυτόματος μηχανισμός του έχει 90 ώρες αυτονομία ενέργειας, 17 εκκρεμείς πατέντες ευρεσιτεχνίας και αποτελείται από μόλις 51 εξαρτήματα τα οποία συγκρατούνται από μία και μοναδική κεντρική βίδα!

SWATCH Sistem51 Irony-5

Το νέο Swatch Sistem51 Irony από ανοξείδωτο ατσάλι διατηρεί όλες τις αρετές του πρωτότυπου Sistem51 από πλευράς μηχανισμού, διαθέτει όμως και μία εντυπωσιακή premium εξωτερική εμφάνιση που του προσδίδει κύρος και βαρύτητα. Αποτέλεσμα; Ένα ρολόι με καθαρό, κλασικό σχεδιασμό και μοντέρνο ύφος, που μπορεί να ανταποκριθεί άψογα σε κάθε περίσταση: με κοστούμι ή ταγέρ σε μία αίθουσα συσκέψεων ή με τζιν στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.

SWATCH Sistem51 Irony-6

Κυκλοφορούν επτά νέα μοντέλα, τα οποία συνδυάζονται είτε με λουράκια από φίνο δέρμα ή καουτσούκ είτε με ατσάλινα μπρασελέ.

SWATCH Sistem51 Irony-7

Έχουν κάσα διαμέτρου 42 χιλιοστών και με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 175 έως 210 ευρώ –αναλόγως του μοντέλου–, εύκολα μπορεί κάποιος να αποκτήσει περισσότερα από ένα. Η μηχανική επανάσταση του Swatch Sistem51 Irony είναι σίγουρα απολαυστική.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή