PERRELET Turbine Pilot Grand Raid

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένο στην περίφημη τεχνολογία του διπλού ρότορα που αποτελεί πατέντα της Perrelet είναι και αυτό το νέο μέλος της οικογένειας Turbine. Ντυμένο στα χακί και εμπνευσμένο σχεδιαστικά από τον κόσμο της αεροπλοΐας, το νέο Pilot Grand Raid είναι μία περιορισμένη έκδοση 100 κομματιών.

PERRELET Turbine Pilot Grand Raid-1

Ο περίφημος ρότορας εν είδει «τουρμπίνας αεροσκάφους» πρωταγωνιστεί και πάλι στην πρόσοψη του ρολογιού συνδυασμένος με έναν κυκλικό λογαριθμικό κανόνα στην περιφέρεια, ένα τεχνικό χαρακτηριστικό που συναντά κανείς συχνά στα pilot ρολόγια. Ο λογαριθμικός κανόνας αποτελείται από αρκετούς ομόκεντρους κύκλους με διάφορες διαβαθμισμένες κλίμακες και βοηθά τους πιλότους να κάνουν χρήσιμους υπολογισμούς εν ώρα πτήσης. Η συμπαγής κάσα του ρολογιού έχει διάμετρο 48 mm, πάχος 13,65 mm και είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση μαύρου PVD.

PERRELET Turbine Pilot Grand Raid-2

Το καντράν αποτελείται από διαφορετικά στοιχεία και αποτελεί πραγματικό τεχνολογικό επίτευγμα. Η κάτω πλάκα του σε μαύρο χρώμα με μπεζ γραμμές αποκαλύπτεται όταν αρχίζει να περιστρέφεται η τουρμπίνα-ρότορας που αποτελείται από 12 λεπίδες ανοδιωμένου αλουμινίου. Πέντε αντίβαρα από βολφράμιο τοποθετημένα κάτω από τις λεπίδες διασφαλίζουν ότι η τουρμπίνα περιστρέφεται ακόμα και με μία ελάχιστη κίνηση του καρπού. Οι δείκτες καθώς και οι ενδείξεις των ωρών και οι αραβικοί αριθμοί 3, 6, 9 και 12, οι οποίοι είναι επικολλημένοι στο κρύσταλλο ζαφειριού, φέρουν όλα μπεζ φωσφορίζουσα επίστρωση, για άριστη ορατότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

PERRELET Turbine Pilot Grand Raid-3

Στο εσωτερικό κρύβεται ο αυτόματος manufacture μηχανισμός Perrelet P-331 με αυτονομία 42 ωρών, ο οποίος είναι ορατός από το κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της κάσας. Ένα ωραίο μπεζ-χακί νάιλον λουρί με μαύρες λεπτομέρειες ολοκληρώνει το άρτιο σύνολο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Φλαμ Ελλάς (τηλ.: 210-3314653-5)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή