VACHERON CONSTANTIN Harmony Complete Calendar

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συλλογή Harmony με τη χαρακτηριστική της κάσα σχήματος cushion (που σημαίνει μαξιλάρι), γεννήθηκε το 2015 για τα 260 χρόνια από την ίδρυση της Vacheron Constantin. Το 2016 εμπλουτίστηκε με πλήθος νέων μοντέλων, ανδρικών και γυναικείων, απλών και πολύπλοκων. Από τα πιο όμορφα δείγματα της συλλογής είναι το Harmony Complete Calendar.

VACHERON CONSTANTIN Harmony Complete Calendar-1

Ο αυτόματος manufacture μηχανισμός του, Calibre 2460 QC, είναι ολοκαίνουριος, έχει 308 εξαρτήματα και υποστηρίζει ενδείξεις πλήρους ημερολογίου. Επειδή αναγνωρίζει μόνο τους μήνες με 31 ημέρες, χρειάζεται ρύθμιση της ημερομηνίας πέντε φορές το χρόνο (Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο).

VACHERON CONSTANTIN Harmony Complete Calendar-2

Το εξαιρετικό του φινίρισμα και τον ολοσκάλιστο χρυσό του ρότορα μπορεί να θαυμάσει κάποιος από τη διάφανη πλάτη του ρολογιού.

VACHERON CONSTANTIN Harmony Complete Calendar-3

Η κάσα του Harmony Complete Calendar είναι διαστάσεων 40 x 49,3 mm, έχει πάχος 11 mm και είναι σμιλεμένη από ροζ χρυσό 18Κ.

VACHERON CONSTANTIN Harmony Complete Calendar-4

Υπέροχο το καντράν του από ασημωμένη οπαλίνα, έχει τέσσερις δείκτες: ώρας, λεπτών, δευτερολέπτων και ημερομηνίας. Η ημέρα και ο μήνας προβάλλουν σε δύο παράθυρα κάτω από το 12 ενώ στο 6 υπάρχει η μία συναρπαστική ένδειξη φάσεων της Σελήνης, η οποία δείχνει και την ακριβή ηλικία του φεγγαριού και χρειάζεται διόρθωση μόνο μία φορά κάθε 122 χρόνια.

VACHERON CONSTANTIN Harmony Complete Calendar-5

Σχεδιαστική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: όλες οι ημερολογιακές ενδείξεις είναι σε μπορντό χρώμα. Το ρολόι φέρει την Σφραγίδα ποιότητας της Γενεύης και τυλίγεται γύρω από τον καρπό με σκούρο καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα του Μισισιπή.

Περισσότερα για τη Vacheron Constantin εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Σ. Παλατζιάν & Σία (τηλ.: 210-3613525)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή