BAUME & MERCIER My Classima

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου, αρκετοί από εμάς αναζητούμε ιδέες για κάποιο ιδιαίτερο δώρο για τον/την σύντροφό μας. Η Baume & Mercier έχει στο ρόστερ της μία ολόκληρη συλλογή για να διαλέξετε, η οποία εκτός από το ωραίο, καθαρό design, τις κλασικές γραμμές και την ελβετική μηχανική αξιοπιστία προσφέρει και εξαιρετικό value-for-money. Εμπνευσμένη από ένα μοντέλο του ΄40 που σήμερα σώζεται στο μουσείο της Baume & Mercier, η συλλογή Classima, και ιδίως η ολοκαίνουρια σειρά My Classima που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο στο Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης SIHH 2017, φαντάζει ιδανική για την περίσταση, καθώς περιλαμβάνει ανδρικές και γυναικείες δημιουργίες σαν αυτές που εικονίζονται παρακάτω.

BAUME & MERCIER My Classima-1
BAUME & MERCIER My Classima-2
BAUME & MERCIER My Classima-3

Τα My Classima for her και My Classima for him έχουν κάσες λεπτού προφίλ από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι, μινιμαλιστικά καντράν με λατινικούς αριθμούς και ημερομηνία, και είναι εφοδιασμένα με Swiss Made quartz μηχανισμούς ακριβείας. Κυκλοφορούν σε τρία μεγέθη: 40 mm, 36,5 mm και 31mm και συνδυάζονται είτε με φίνα λουράκια από δέρμα είτε με ατσάλινα μπρασελέ.

BAUME & MERCIER My Classima-4

Περισσότερες πληροφορίες για τα My Classima και για την Baume & Mercier εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Φλαμ Ελλάς (210-3314653-5)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή