5 μοντέλα υψηλής ωρολογοποιίας αφιερωμένα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

5 μοντέλα υψηλής ωρολογοποιίας αφιερωμένα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

2' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις αρχές κάθε χρονιάς οι εταιρείες ωρολογοποιίας φροντίζουν να παρουσιάσουν ειδικές εκδόσεις αφιερωμένες στη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου. Ειδικά οι θηλυκές δημιουργίες ντύνονται στη γκάμα του ροζ και του κόκκινου και στολίζονται με αστραφτερές πέτρες και διαμάντια.

5 μοντέλα υψηλής ωρολογοποιίας αφιερωμένα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-1

Πέντε εξαιρετικές δημιουργίες υψηλής ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση σάς παρουσιάζουμε εδώ από αντίστοιχους ελβετικούς οίκους. Οι περισσότερες διατίθενται σε περιορισμένα συλλεκτικά αντίτυπα. Μπορεί για την πλειονότητα του κοινού οι τιμές τους να είναι αρκετά υψηλές έως απαγορευτικές, τα όνειρά όμως είναι δωρεάν… Χωρίς χρονοτριβή, λοιπόν (και με αλφαβητική σειρά)…

1. BLANCPAIN Saint-Valentin 2017

5 μοντέλα υψηλής ωρολογοποιίας αφιερωμένα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-2

Η στρογγυλή του κάσα σε διάμετρο 29 mm είναι από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και την κοσμούν 68 διαμάντια. Άλλα οκτώ μπριγιάν στολίζουν το φίνο καντράν από λευκό φίλντισι. Προσέξτε τον δευτερολεπτοδείκτη: έχει το σχήμα βέλους, σαν αυτό που ο θεός έρωτας εκτοξεύει μαγεύοντας τους κοινούς θνητούς. Στην κορυφή του καντράν δεσπόζει μία κατακόκκινη καρδιά από 19 ρουμπίνια και στο εσωτερικό χτυπά ένας αυτόματος μηχανισμός ακριβείας. Πρόκειται για limited edition 99 κομματιών.

Περισσότερα για την Blancpain εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Kassis (τηλ.: 210-3641000)

2. CARTIER Ballon Bleu de Cartier 33mm

5 μοντέλα υψηλής ωρολογοποιίας αφιερωμένα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-3

Σε απαλό ροζ αυτό το κομψότατο μέλος της συλλογής Ballon Bleu ξεχειλίζει θηλυκότητα και ρομαντισμό. Η κάσα του, στιλπνή σαν βότσαλο, έχει διάμετρο 33 mm, είναι από ατσάλι και περικλείει ένα ανάγλυφο guilloché καντράν με λατινικούς αριθμούς και μπλε δείκτες. Την ιδιαίτερη κορόνα –στη οποία οφείλει το όνομά το μοντέλο– χαρακτηρίζει ένα cabochon από μπλε σπινέλιο. Στο εσωτερικό κρύβεται ένας αυτόματος μηχανικός μηχανισμός. Το ρολόι τυλίγεται στον καρπό με ένα λουράκι από ροζ δέρμα αλιγάτορα.

Περισσότερα για την Cartier εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

3. CHOPARD Happy Diamond Joaillerie

5 μοντέλα υψηλής ωρολογοποιίας αφιερωμένα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-4

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Happy Diamond διαθέτει κάσα 37,7 mm από λευκό χρυσό 18Κ στολισμένη με διαμάντια, η οποία περικλείει ένα υπέροχο καντράν από λευκό φίλντισι με πέντε μπριγιάν και πέντε ρουμπίνια σε σχήμα καρδιάς να κινούνται ελεύθερα και παιχνιδιάρικα στο εσωτερικό του. Ο μηχανισμός του ρολογιού είναι quartz και το λουράκι του από γυαλιστερό δέρμα αλιγάτορα σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Βεβαίως ο οίκος Chopard έχει και πολύ πιο προσιτές δημιουργίες να σας προτείνει. Δείτε όλες τις προτάσεις δώρων του οίκου Chopard για την ημέρα των ερωτευμένων εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Chopard Boutique-Kassis (τηλ.: 210-3250555-6)

4. HARRY WINSTON Premier Precious Love Automatic 36mm

5 μοντέλα υψηλής ωρολογοποιίας αφιερωμένα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-5

Στο χρώμα της τσιχλόφουσκας αυτή η βαρύτιμη δημιουργία του οίκου Harry Winston έχει διάμετρο 36 mm και είναι από λευκό χρυσό 18Κ. Η κάσα της είναι διακοσμημένη με 57 διαμάντια κοπής μπριγιάν ενώ άλλα 47 μπριγιάν καθώς και 10 ρουμπίνια σε σχήμα καρδιάς στολίζουν το περίτεχνο καντράν. Το μοντέλο είναι εφοδιασμένο με αυτόματο μηχανισμό και αγκαλιάζει τον καρπό με ένα έντονο ροζ λουράκι από σατέν ύφασμα. Πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση, 14 μόλις κομματιών.

Περισσότερα για τον οίκο Harry Winston εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Ora Kessaris  (τηλ.:210-3711020)

5. JAQUET DROZ Petite Heure Minute Astorite

5 μοντέλα υψηλής ωρολογοποιίας αφιερωμένα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-6

Σε περιορισμένη έκδοση 28 κομματιών, αυτή η υπέροχη δημιουργία του οίκου Jaquet Droz είναι η επιτομή της θηλυκής κομψότητας. Η κάσα του από κόκκινο χρυσό είναι διακοσμημένη με 235 διαμάντια και έχει διάμετρο 35 mm. Η πλάκα του καντράν είναι από αστορίτη, ένα πέτρωμα που πήρε το όνομά του από τον John Astor, τον ιδιοκτήτη του ορυχείου στο Κολοράντο της Αμερικής απ’ όπου προέρχεται και ο οποίος χάθηκε στο ναυάγιο του Τιτανικού. Η ένδειξη της ώρας ξεχωρίζει σε ξεχωριστό υποκαντράν από λευκό φίλντισι στο 12. Το άρτιο σύνολο ολοκληρώνει ένα γκρι λουράκι από σατέν.

Περισσότερα για τον οίκο Jaquet Droz εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Ora Kessaris  (τηλ.:210-3711020)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή