H ιστορία της BREGUET σε ένα βιβλίο

H ιστορία της BREGUET σε ένα βιβλίο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο συγγραφέας του εν λόγω βιβλίου είναι ο Emmanuel Breguet, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ιστορικής κληρονομιάς και στρατηγικού σχεδιασμού του οίκου Breguet. Και βεβαίως δεν πρόκειται για συνωνυμία, αλλά για τον απόγονο του Abraham-Louis Breguet, του χαρισματικού ωρολογοποιού και εμπνευστή του tourbillon και πολλών ακόμα εφευρέσεων, χάρη στις οποίες απέκτησε μία θέση στο πάνθεον της ιστορίας της ωρολογοποιίας. Το βιβλίο «Breguet, Watchmakers Since 1775. The Life and Legacy of Abraham-Louis Breguet» ασχολείται ακριβώς με τη ζωή και την κληρονομιά που άφησε στους νεότερους ο ιδρυτής του οίκου.

H ιστορία της BREGUET σε ένα βιβλίο-1

Πρόκειται για τη δεύτερη έκδοση ενός τόμου που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 1997, είχε γίνει ανάρπαστο μεταξύ των connoisseurs της υψηλής ωρολογοποιίας και σύντομα εξαντλήθηκε. Η ανανεωμένη έκδοσή του έχει εμπλουτισθεί με νέες εικόνες, σχέδια αλλά και κείμενα που αφορούν ιστορικά κομμάτια, τα οποία απέκτησε το Μουσείο της Breguet από το 2000 μέχρι σήμερα.

H ιστορία της BREGUET σε ένα βιβλίο-2

Το βιβλίο ξετυλίγει την ιστορία του Abraham-Louis Breguet (1747-1823), από τα ταπεινά πρώτα του βήματα στη Γαλλία, την επιτυχία του στις βασιλικές αυλές, τη Γαλλική Επανάσταση και την μετέπειτα τύχη του οίκου Breguet και «φιλοτεχνεί» το πορτρέτο αυτού του μεγάλου εφευρέτη-καλλιτέχνη-ωρολογοποιού.

H ιστορία της BREGUET σε ένα βιβλίο-3

Ο πολυτελής τόμος αποτελείται από 452 σελίδες, 512 εικόνες, έχει βάρος 2,6 κιλά και διατίθεται αποκλειστικά στις μπουτίκ Breguet σε όλο τον κόσμο, στην τιμή των 120 €.

H ιστορία της BREGUET σε ένα βιβλίο-4

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή