HUBLOT Classic Fusion Aerofusion «Mykonos»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιτυχημένη συνεργασία των κοσμηματοπωλείων GOFAS με τον ελβετικό οίκο υψηλής ωρολογοποιίας Hublot συνεχίζεται και το 2017 με ακόμη μία συναρπαστική έκδοση εμπνευσμένη από το νησί των ανέμων και το ελληνικό καλοκαίρι.

HUBLOT Classic Fusion Aerofusion «Mykonos»-1

Το νέο Hublot Classic Fusion Aerofusion «Mykonos» είναι το έκτο κατά σειρά συλλεκτικό μοντέλο που φέρει στο καντράν του το χαρακτηριστικό έμβλημα της Μυκόνου, τον ανεμόμυλο.

HUBLOT Classic Fusion Aerofusion «Mykonos»-2

Στεγάζεται σε κάσα διαμέτρου 45 χιλιοστών με γυαλισμένες και σατινέ επιφάνειες, η οποία συνδυάζεται με μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και εσωτερική επένδυση από καουτσούκ. Στο ελληνικό μπλε είναι και η στεφάνη από ανθρακόνημα με τις χαρακτηριστικές έξι βίδες από τιτάνιο, καθώς και η κλίμακα των λεπτών.

HUBLOT Classic Fusion Aerofusion «Mykonos»-3

Από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στο καντράν του αποκαλύπτεται ο αυτόματος σκελετωμένος μηχανισμός χρονογράφου HUB 1155, με 280 εξαρτήματα, ωραίο φινίρισμα και αυτονομία τουλάχιστον 42 ωρών. Όλοι οι δείκτες, οι ενδείξεις των ωρών και οι δύο μετρητές του χρονογράφου είναι από γυαλισμένο ροζ χρυσό ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο εμφανής skeleton δίσκος της ημερομηνίας, με την σχετική ένδειξη να ξεχωρίζει στο 6.

HUBLOT Classic Fusion Aerofusion «Mykonos»-4
HUBLOT Classic Fusion Aerofusion «Mykonos»-5

O κοσμηματοπώλης Γιάννης Γκόφας και ο πρόεδρος της Hublot Ricardo Guadalupe συνυπογράφουν για 6η συνεχόμενη χρονιά τη συλλεκτική έκδοση «Mykonos».

Το Hublot Classic Fusion Aerofusion «Mykonos» είναι εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής: θα κυκλοφορήσουν μόλις 50 αριθμημένα αντίτυπα από τιτάνιο καθώς και 20 άκρως συλλεκτικά κομμάτια από King Gold 18K (το αποκλειστικό κράμα ροζ χρυσού της Hublot).

Aποκλειστική διάθεση: GOFAS (Αθήνα: Σταδίου 3, τηλ.: 210-3317540 – Μύκονος: Ματογιάννη 43, τηλ.: 22890-24521 – Θεσσαλονίκη: Πλατεία Αριστοτέλους 9, τηλ.: 2310-279703 – Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Intra Schengen Area B, τηλ.: 210-3533627)

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή