MONTBLANC TimeWalker Chronograph Rally Timer Counter

MONTBLANC TimeWalker Chronograph Rally Timer Counter

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το διάσημο χρονόμετρο Rally Timer που είχε δημιουργήσει η Minerva για τη χρονομέτρηση αγώνων αυτοκινήτου αποτέλεσε την έμπνευση για τον ολοκαίνουριο αυτό συλλεκτικό χρονογράφο της Montblanc.

MONTBLANC TimeWalker Chronograph Rally Timer Counter-1

Κατ’ αρχάς, δεν είναι ένα συνηθισμένο ρολόι καρπού, αφού μπορεί να μετατραπεί σε ρολόι τσέπης, επιτραπέζιο ή να προσαρτηθεί στο ταμπλό του αυτοκινήτου!

MONTBLANC TimeWalker Chronograph Rally Timer Counter-2

Η κάσα του είναι φτιαγμένη από τιτάνιο βαθμού 2 με υπέροχη σατινέ υφή, έχει διάμετρο 50 mm και πάχος 15,2 mm. Το μεσαίο τμήμα της έχει διακοσμηθεί με ανάγλυφο μοτίβο και έχει επιστρωθεί με μαύρο PVD. Από τιτάνιο με την ίδια ανάγλυφη διακόσμηση είναι και το ένα και μοναδικό μπουτόν-κορόνα του χρονογράφου.

MONTBLANC TimeWalker Chronograph Rally Timer Counter-3

Εντυπωσιακό το καντράν σε μαύρο χρώμα με αραβικούς αριθμούς, ταχύμετρο και άλλες λεπτομέρειες όλα σε λευκό. Ο μετρητής 30 λεπτών βρίσκεται στο 12, συμμετρικά στο 6 το υποκαντράν των μικρών δευτερολέπτων, ενώ στο κέντρο ξεχωρίζει ο δευτερολεπτοδείκτης του χρονογράφου σε κόκκινο χρώμα.

MONTBLANC TimeWalker Chronograph Rally Timer Counter-4

Χάρη στο διαφανές κρύσταλλο στο πίσω μέρος της κάσας αποκαλύπτεται η ομορφιά του κουρδιστού Manufacture calibre MB M16.29, ο οποίος διαθέτει column-wheel, 252 εξαρτήματα και 50 ώρες power reserve. Πρόκειται για limited edition 100 κομματιών.

MONTBLANC TimeWalker Chronograph Rally Timer Counter-5

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Τζάννες (τηλ.: 210-9945000)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή