15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ

3' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον απόηχο της 90ής απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ρίχνουμε μία πιο προσεκτική ματιά στον καρπό των αστέρων που παρήλασαν στο κόκκινο χαλί και στη σκηνή του Dolby Theatre για να ανακαλύψουμε τι ρολόι που επέλεξαν να φορέσουν αυτή τη σημαντική βραδιά. Όπως θα παρατηρήσετε παρακάτω, έχουμε 14 άνδρες και μόλις μία γυναίκα δεδομένου ότι οι θηλυκές παρουσίες με τις αιθέριες τουαλέτες προτιμούν τα βαρύτιμα κοσμήματα και δεν συνηθίζουν να φορούν ρολόι. Ξεκινούμε λοιπόν από την μία και μοναδική κυρία της παρέας και συνεχίζουμε με τους άνδρες, τοποθετώντας τους ανά μάρκα με αλφαβητική σειρά…

OMEGA

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-1
15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-2

Η βραβευμένη ηθοποιός Nicole Kidman διάλεξε ειδικά για την περίσταση ένα διαμαντένιο ρολόι-κόσμημα της Omega από το 1953. Πάντα εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί, η Kidman είναι πρέσβειρα της Omega από το 2005. 

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

 

BULGARI

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-3

O Matthew McConaughey απένειμε το βραβείο καλύτερου μοντάζ ντυμένος με ένα βελούδινο μαύρο σμόκιν κοστούμι. Το συνδύασε με μπορντό βελούδινο παπιγιόν και ολοκλήρωσε την εικόνα του με ένα ατσάλινο μοντέλο της συλλογής Octo του οίκου Bulgari.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-4

Περισσότερες πληροφορίες για την Bulgari εδώ.

 

IWC Schaffhausen

Ήταν πολλοί οι άρρενες ηθοποιοί που επέλεξαν μοντέλα της IWC Schaffhausen για τις black tie εμφανίσεις τους στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ. Σας παρουσιάζουμε επτά από αυτούς και τα αντίστοιχα ρολόγια.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-5

Ο Ansel Elgort ήταν ένας από τους παρουσιαστές της βραδιάς. Συνδύασε το μαύρο σμόκιν του με έναν χρυσό χρονογράφο από τη συλλογή Portugieser.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-6
15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-7

O Richard Jenkins, υποψήφιος για το βραβείο Β’ Ανδρικού ρόλου για την κορυφαία ταινία «Η μορφή του νερού», επέλεξε ένα κουρδιστό μοντέλο της κλασικής συλλογής Portofino.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-8

IWC Portofino Hand-Wound Eight Days (IW510106)

 

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-9

Ο Daniel Kaluuya, υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Get Out», συνδύασε το αντισυμβατικό του βραδινό κοστούμι με έναν στιβαρό χρονογράφο Ingenieur με κάσα από ροζ χρυσό 18Κ.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-10

 

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-11

O Willem Dafoe, υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «The Florida Project», επέλεξε έναν συλλεκτικό χρονογράφο, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό: την ενίσχυση του Laureus Sport for Good Foundation.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-12

 

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-13

Ο βετεράνος ηθοποιός Sir Patrick Stewart με άψογη κλασική black tie ένδυση είχε στον καρπό του ένα φίνο αυτόματο μοντέλο της συλλογής Portofino με κάσα από ροζ χρυσό 18Κ.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-14

 

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-15

Τέλος, ο Caleb Landry Jones, ηθοποιός της ταινίας «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι», με all-black εμφάνιση, φόρεσε έναν χρονογράφο Portofino από ατσάλι, με πλεκτό vintage μπρασελέ.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-16

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ.

 

JAEGER-LECOULTRE

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-17

Ντυμένος στα λευκά, ο ηθοποιός Timothée Chalamet, ο νεαρός υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά μου», προτίμησε ένα κομψό παραλληλόγραμμο μοντέλο διπλής όψης Reverso σε ροζ χρυσό. 

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-18

Περισσότερες πληροφορίες για την Jaeger-LeCoultre εδώ.

 

MONTBLANC

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-19

O πρωταγωνιστής της ταινίας «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά μου» Armie Hammer εντυπωσίασε με το βελούδινο σμόκιν του σε κόκκινο της βουργουνδίας. Για τον καρπό του διάλεξε έναν χρονογράφο από ροζ χρυσό με manufacture μηχανισμό της συλλογής Heritage Spirit του οίκου Montblanc.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-20

MONTBLANC Heritage Spirit Pulsograph

 

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-21

O Jordan Peele έφυγε από το Dolby Theatre έχοντας κερδίσει το χρυσό αγαλματάκι στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου για την ταινία «Get Out», ενώ ήταν επίσης υποψήφιος για το Βραβείο Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας. Ένα κλασικό μοντέλο Star της Monblanc ολοκλήρωσε την black tie εμφάνισή του.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-22

MONTBLANC Star Classique

Περισσότερες πληροφορίες για την Montblanc εδώ.

 

PIAGET

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-23

O πρωταγωνιστής του «Spider-Man» και ένας εκ των παρουσιαστών στη βραδιά των Όσκαρ, Tom Holland, συνδύασε άψογα το βραδινό του κοστούμι με ένα κομψότατο σκελετωμένο Altiplano με κάσα 39 mm από λευκό χρυσό 18Κ.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-24

PIAGET Altiplano Skeleton

 

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-25

Τον οίκο Piaget επέλεξε και ο ηθοποιός της ταινίας «Star Wars: The Last Jedi» και παρουσιαστής βραβείου, Oscar Isaac. Φόρεσε ένα ατσάλινο μοντέλο της συλλογής Polo S με γκρίζο καντράν.

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-26

Piaget Polo S Automatic

Περισσότερες πληροφορίες για την Piaget εδώ.

 

ROLEX

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-27

Θριαμβευτής στην κατηγορία Β’ Ανδρικού Ρόλου ήταν ο Sam Rockwell για την ταινία «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι». Στο κόκκινο χαλί εθεάθη να φοράει ένα GMT Master II με μαύρη στεφάνη (είναι το προηγούμενο μοντέλο από το τρέχον GMT Master II που πλέον έχει στεφάνη από Cerachrom).

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-28

ROLEX GMT Master II (ref. 16710)

Περισσότερα πληροφορίες για τη Rolex εδώ.

 

APPLE

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-29

Ένα smartwatch με βραδινό ένδυμα; Ο Kobe Bryant φόρεσε στον καρπό του ένα ρολόι Apple Series 3. Ο πρώην αστέρας του μπάσκετ κέρδισε βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων Μικρού Μήκους για το «Dear Basketball».

15 ρολόγια που αξίζουν Όσκαρ-30

Περισσότερες πληροφορίες για την Apple εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή