Η JAEGER-LECOULTRE κύριος χορηγός του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η JAEGER-LECOULTRE κύριος χορηγός του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Grande Maison είναι γνωστό ότι διατηρεί στενούς δεσμούς με τον κόσμο του κινηματογράφου. Φέτος η Jaeger-LeCoultre θα είναι για 13η χρονιά εταίρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, υποστηρίζοντας ταλαντούχους δημιουργούς και συμβάλλοντας στη διατήρηση της κληρονομιάς της έβδομης τέχνης. Έχει μάλιστα καθιερώσει ένα βραβείο, το Glory to the Filmmaker Award, ως φόρο τιμής σε προσωπικότητες που έφεραν μεγάλες καινοτομίες στο σύγχρονο σινεμά. Τα προηγούμενα χρόνια έχουν βραβευτεί για το έργο τους οι Takeshi Kitano (2007), Abbas Kiarostami (2008), Agnès Varda (2008), Sylvester Stallone (2009), Mani Ratnam (2010), Al Pacino (2011), Spike Lee (2012), Ettore Scola (2013), James Franco (2014), Brian de Palma (2015), Amir Naderi (2016), και Stephen Frears (2017).

Η JAEGER-LECOULTRE κύριος χορηγός του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-1

Ο φετινός αποδέκτης του βραβείου αυτού θα είναι ο επιφανής κινέζος σκηνοθέτης Zhang Yimou, ο οποίος έχει ήδη τιμηθεί με δύο Χρυσούς Λέοντες στο Φεστιβάλ της Βενετίας για τις ταινίες Η Ιστορία της Κιου Τζου (το 1992) και Ούτε ένας λιγότερος (το 1999). Η φετινή βράβευσή του θα πραγματοποιηθεί πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας Υing (Shadow), η οποία θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού.

Η JAEGER-LECOULTRE κύριος χορηγός του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-2
Η JAEGER-LECOULTRE κύριος χορηγός του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-3

Ως πιστός χορηγός του Φεστιβάλ, η Jaeger-LeCoultre θα συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητές του, εφοδιάζοντας τους αστέρες με τις ωραιότερες ωρολογιακές της δημιουργίες ενώ έχει δημιουργήσει και μία ειδική έκδοση Reverso για τους νικητές στις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας (Χρυσό Λιοντάρι – Leone d’Oro), Καλύτερης Ηθοποιού και Καλύτερου Ηθοποιού της χρονιάς (Βραβεία Coppa Volpi). Στην πίσω όψη των ρολογιών υπάρχει χαραγμένο στο χέρι ένα λιοντάρι από κόκκινη λάκα, το χαρακτηριστικό σύμβολο της Biennale di Venezia.

Η JAEGER-LECOULTRE κύριος χορηγός του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-4

Το 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα πραγματοποιηθεί στο Lido από τις 29 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή