OMEGA Seamaster Diver 300M – Η νέα συλλογή του 2018

OMEGA Seamaster Diver 300M – Η νέα συλλογή του 2018

3' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ευκαιρία της επετείου 25 χρόνων του εμβληματικού της μοντέλου Seamaster Professional Diver 300M, η OMEGA παρουσιάζει μία ολοκαίνουρια συλλογή μοντέλων που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις της θάλασσας και του βυθού αλλά και όσους αναζητούν ένα ρολόι ικανό να προσαρμόζεται σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό άλλωστε είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει και η νέα διαφημιστική καμπάνια της συλλογής Seamaster Diver 300M, με πρωταγωνιστή τον, Daniel Craig. O Βρετανός ηθοποιός και πρεσβευτής της OMEGA φοράει με χαρακτηριστική άνεση το Seamaster του, παρότι βρεγμένος μέχρι το κόκκαλο μέσα στο νερό! Το ρολόι μπορεί να είναι ένα αυθεντικό μοντέλο καταδύσεων, που μπορεί να συντροφεύει με ασφάλεια και ακρίβεια επαγγελματίες και ερασιτέχνες του βυθού στις υποβρύχιες εξορμήσεις τους, είναι όμως ταυτόχρονα και ένα ρολόι με κομψές γραμμές, το οποίο μπορεί να σταθεί επάξια στον καρπό ενός άνδρα ακόμη και με επίσημο κοστούμι.

OMEGA Seamaster Diver 300M – Η νέα συλλογή του 2018-1

Στην ταινία της καμπάνιας ο Craig φορά ένα από τα νέα καταδυτικά Seamaster Diver 300M με κάσα από ατσάλι, γκρι καντράν με ανάγλυφο κυματιστό μοτίβο και μπλε κεραμική στεφάνη. Αυτό είναι ένα μόνο από τα 14 συνολικά μοντέλα της συλλογής. Ας δούμε μερικά γενικά χαρακτηριστικά τους. Έχουν όλα διάμετρο 42 mm και κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές από ανοξείδωτο ατσάλι ή από ατσάλι σε συνδυασμό με χρυσό SednaTM ή κίτρινο χρυσό 18Κ. Ως αυθεντικά «εργαλεία» καταδύσεων πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να συνοδεύουν ακρίβεια και ασφάλεια στον βυθό: είναι στεγανά μέχρι 300 μέτρα βάθος, διαθέτουν βαλβίδα διαφυγής ηλίου, μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη, βιδωτή κορόνα και δείκτες και ενδείξεις ώρας με φωσφορίζουσα επίστρωση.

OMEGA Seamaster Diver 300M – Η νέα συλλογή του 2018-2

Κάθε λεπτομέρεια της νέας συλλογής έχει ανασχεδιαστεί πλήρως: η καταδυτική στεφάνη είναι πλέον είναι από κεραμικό υλικό, με καταδυτική κλίμακα είτε από Ceragold™ είτε από λευκό σμάλτο.

OMEGA Seamaster Diver 300M – Η νέα συλλογή του 2018-3

Τα καντράν των ρολογιών είναι και αυτά από γυαλιστερό κεραμικό υλικό σε μαύρο, μπλε ή σε γκρι χρώμα με σατινέ υφή και επίστρωση PVD. Επιπλέον η OMEGA επαναφέρει ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό του πρωτότυπου Seamaster, το εμβληματικό κυματιστό μοτίβο, το οποίο τώρα γίνεται μέσω χάραξης με λέιζερ.

OMEGA Seamaster Diver 300M – Η νέα συλλογή του 2018-4

Τα Seamaster Diver 300M διατίθενται είτε με ενσωματωμένο λουράκι από καουτσούκ σε μαύρο ή μπλε χρώμα, είτε με το παραδοσιακό, ατσάλινο μπρασελέ, που διαθέτει νέο εργονομικό σχεδιασμό.

OMEGA Seamaster Diver 300M – Η νέα συλλογή του 2018-5

Μηχανικά υποστηρίζονται από τον αυτόματο Master Chronometer Calibre 8800, ο οποίος εγγυάται υψηλότερο επίπεδο ακριβείας, απόδοσης και αντίστασης στα μαγνητικά πεδία και φέρει την πιστοποίηση κύρους Master Chronometer από το Ελβετικό Ινστιτούτο Μετρολογίας (METAS).

OMEGA Seamaster Diver 300M – Η νέα συλλογή του 2018-6

Όσο για τις τιμές τους; Ξεκινούν από 4.500 € για τα μοντέλα από ατσάλι με λουράκι από καουτσούκ (4.700 € με ατσάλινο μπρασελέ) και φθάνουν τα 6.200 € για τις εκδόσεις από ατσάλι με χρυσό Sedna 18K.

Δείτε «ζωντανά» τα νέα OMEGA Seamaster Diver 300M στο παρακάτω video…

Αντάξιο ενός Bond

Το μοντέλο Seamaster της OMEGA έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με τον διασημότερο κατάσκοπο που έχει περάσει από τη μεγάλη οθόνη. Για πρώτη φορά στον καρπό του James Bond είδαμε ένα Seamaster Diver 300M το 1995 στην ταινία Golden Eye, όταν τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Pierce Brosnan. O Daniel Craig πήρε τη σκυτάλη το 2006 στο Casino Royal (2006), και στον καρπό του φορούσε ένα Seamaster Diver 300M Co-Axial (αλλά και ένα Seamaster Planet Ocean 600M Co-Axial ). Στο Quantum of Solace (2008), ο πράκτορας 007 είχε ως εργαλείο καρπού ένα Seamaster Planet Ocean 600M Omega Co-Axial με κλασικό μαύρο καντράν και στεφάνη. Στο Skyfall (2012) έχουμε άλλα δύο εμβληματικά Seamasters: ένα Planet Ocean 600M και ένα Aqua Terra (και τα δύο με μηχανισμούς Omega Co-Axial). Η τελευταία ταινία James Bond ήταν το Spectre (2015) και εκεί ο Craig φοράει το Omega Seamaster 300 SPECTRE Limited Edition με δευτερολεπτοδείκτη τύπου lollipop και μαύρο-γκρι ριγέ λουράκι τύπου ΝΑΤΟ, καθώς και ένα Aqua Terra 150m με μπλε καντράν.

Δείτε το επίσημο video με τον Daniel Craig από την καμπάνια της OMEGA:

Ενδιαφέρον έχει και ένα video από τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή