ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα της Τρίτης

prosopa-tis-tritis-2291752

Τα μεγάλα γυναικεία ονόματα κυριαρχούν στη λίστα του BBC με τα πιο πολυαναμενόμενα άλμπουμ του 2019: ανάμεσά τους η Ριάνα, που έχει αποκαλύψει μόνο ότι ο ένατος δίσκος της θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, η Λάνα ντελ Ρέι (φωτ.), η νέα δουλειά της οποίας αναμένεται τον Μάρτιο και η Αριάνα Γκράντε, που βρίσκεται ήδη στο στούντιο τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου, επιτυχημένου άλμπουμ της, με τίτλο «Sweetener».

(…) Σχεδόν έτοιμο είναι και το 14ο στούντιο άλμπουμ της βασίλισσας της ποπ, που φέρει τον τίτλο «Magic», ενώ κυκλοφορούν φήμες ότι τον Ιούνιο θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ Glastonbury. Μολονότι ο καινούργιος δίσκος αποτελεί καρπό της συνεργασίας της Μαντόνα με τον διάσημο παραγωγό Mirwais, κάποιοι κριτικοί τον έχουν χαρακτηρίσει «μια καταστροφή». Το πιθανότερο είναι πάντως πως οι φανατικοί θαυμαστές της θα σπεύσουν να το αγοράσουν, μαζί με τα εισιτήρια για το Glastonbury εφόσον η συμμετοχή της επιβεβαιωθεί.

(…) Ενας αιώνας από τη γέννηση του Τζ. Ντ. Σάλιντζερ συμπληρώνεται σήμερα και οι φήμες σχετικά με την ύπαρξη ανέκδοτων ιστοριών του εξακολουθούν να μην έχουν επιβεβαιωθεί. Το φθινόπωρο του 2019, η Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης ετοιμάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον σημαντικό Αμερικανό συγγραφέα, που έπαψε να εκδίδει έργα του το 1965 και έδωσε την τελευταία του συνέντευξη το 1980, αλλά λέγεται ότι συνέχισε να γράφει συστηματικά ώς τον θάνατό του, το 2010.