ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα της Τρίτης

Πρόσωπα της Τρίτης

Σπουδαία διάκριση, η οποία τον τοποθετεί αυτομάτως και στην κορυφή της κούρσας για το σχετικό Οσκαρ, πέτυχε ο Γιώργος Μαυροψαρίδης (φωτ.). Η Αμερικανική Ενωση Μοντέρ βράβευσε τον Ελληνα επαγγελματία του χώρου για την εξαιρετική δουλειά του στην «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, απονέμοντας την ανάλογη διάκριση στην κατηγορία «κωμωδία/μιούζικαλ».

Πρόσωπα της Τρίτης-1

(…) Mε το ενδεχόμενο να απελαθεί βρίσκεται αντιμέτωπος ο υποψήφιος για Γκράμι ράπερ 21 Savage  (φωτ.), ο οποίος κρατείται από τις αμερικανικές αρχές μετανάστευσης. Οπως αποδείχθηκε, ο μουσικός, που στις συνεντεύξεις του αναφερόταν συχνά στην παιδική του ηλικία στην Ατλάντα και στη συμμετοχή του σε νεανικές συμμορίες, στην πραγματικότητα μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία και το 2005 ταξίδεψε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, όπου παρέμεινε παράνομα μετά τη λήξη της βίζας του.

Πρόσωπα της Τρίτης-2

(…) Μετά το «μποϊκοτάζ» της μουσικής του στο ραδιόφωνο και στο Διαδίκτυο, την «αποκήρυξή» του από τους παλιούς συνεργάτες του και τη δισκογραφική του εταιρεία, ο R Kelly  (φωτ.) κινδυνεύει να καταλήξει παρείσακτος στην ίδια του τη χώρα: Να απαγορεύσει οριστικά την είσοδο του 58χρονου μουσικού στη Φιλαδέλφεια αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Παρότι η απόφαση δεν είναι δεσμευτική, τα μέλη του συμβουλίου την αντιμετωπίζουν ως «δημόσια δήλωση» ότι ο κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση τραγουδιστής «δεν είναι ευπρόσδεκτος στην πόλη».