Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια σημαντική διάκριση απονεμήθηκε από το BBC στον σερ Πολ Μακάρτνεϊ  (φωτ.) λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή του Ο2 στο Λονδίνο. Ο Βρετανός μουσικός έλαβε το χρυσό σήμα Blue Peter του παιδικού προγράμματος του BBC, που φέτος γιορτάζει τα 60 του χρόνια, ως αναγνώριση της έμπνευσης που έχει χαρίσει σε τόσες γενιές κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του. Ο ίδιος δήλωσε «επιτέλους τα κατάφερα», προσθέτοντας ότι θα φορέσει το βραβείο με υπερηφάνεια.

(…) Δημόσια κατακραυγή προκάλεσε δήλωση του Λίαμ Νίσον σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Independent. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως, όταν πολλά χρόνια πριν έμαθε ότι στενή του φίλη έπεσε θύμα βιασμού από έναν Αφροαμερικανό, έβγαινε επί μία εβδομάδα κάθε βράδυ στους δρόμους κρατώντας ένα ρόπαλο και ελπίζοντας κάποιος «black bastard» να τον πλησιάσει. Μετά τον σάλο που ακολούθησε, ο Νίσον έσπευσε να «μαζέψει» τις δηλώσεις του λέγοντας πως δεν είναι ρατσιστής. Προσέθεσε, μάλιστα, ότι ζήτησε αμέσως βοήθεια από ειδικούς για να μπορέσει να διαχειριστεί τον θυμό του.

(…) Το «The Walking Dead», το οποίο αναμενόταν να ρίξει αυλαία με το τέλος της παρούσας σεζόν, έγινε γνωστό πως ανανεώνεται και για 10ο κύκλο. Μπορεί ο πρωταγωνιστής Αντριου Λίνκολν να αποχωρεί σίγουρα φέτος, ωστόσο η σειρά θα συνεχιστεί και χωρίς αυτόν. Εκείνος, πάντως, θα παραμείνει στη χώρα των ζόμπι, μιας και ετοιμάζεται ήδη για την κινηματογραφική τριλογία…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή