Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ευχάριστη είδηση των τελευταίων ημερών είναι ότι ο Νταν Μάλορι  (φωτ.) δεν έχει καρκίνο. Ο Αμερικανός συγγραφέας ομολόγησε πως είχε πει ψέματα όταν πριν από λίγα χρόνια είχε δηλώσει πως πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο. Δεν ήθελε να εξαπατήσει το κοινό ούτε να «εκμεταλλευτεί» κανέναν, αλλά να κρύψει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή (bipolar disorder). Το ψυχολογικό θρίλερ του «Η γυναίκα στο παράθυρο» («The Woman in the Window»), που δημιοσίευσε με το ψευδώνυμο Εϊ Τζέι Φιν, πάντως, έγινε μπεστ σέλερ.

(…) Μια επίμονη γρίπη είναι η αιτία καθυστέρησης της ευρωπαϊκής περιοδείας του Οζι Οζμπορν, όπως ανακοίνωσε στο Twitter η σύζυγός του. Ο μουσικός ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του για την ακύρωση της περιοδείας, η οποία προγραμματίστηκε εκ νέου για τον Σεπτέμβριο του 2019. Το «No More Tours 2» θα είναι η τελευταία περιοδεία του Οζμπορν, αν και ο δημοφιλής μουσικός έχει αφήσει ένα παραθυράκι για μερικές ακόμη.

(…) Πέθανε προχθές το βράδυ, σε ηλικία 73 ετών, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Γιάννης Πολυκανδριώτης. Γιος του ρεμπέτη Θεόδωρου Πολυκανδριώτη και αδελφός του μουσικοσυνθέτη Θανάση, συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής. Από το 1996 ζούσε μόνιμα στο Λονδίνο, όπου δημιούργησε τη σχολή «Νέα Γενιά της Διασποράς» και δίδασκε την τέχνη της ελληνικής μουσικής παράδοσης στα παιδιά Ελλήνων της Αγγλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή