Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών σκοτώθηκε, την Κυριακή, στο Λος Αντζελες ο διάσημος Αμερικανός ράπερ Νίπσι Χασλ (Nipsey Hussle) (φωτ.). O τριαντατριάχρονος καλλιτέχνης ήταν υποψήφιος για το καλύτερο ραπ άλμπουμ στα φετινά βραβεία Γκράμι. Τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς δύο ακόμη άτομα, που νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης. Πλήθος καλλιτεχνών, ανάμεσά τους ο Τζέι Ζι και η Ριάνα, δήλωσαν τη θλίψη τους για τον θάνατό του.

(…) Aναβλήθηκε η επερχόμενη περιοδεία των Rolling Stones στις ΗΠΑ και στον Καναδά, όπως ανακοίνωσε ο τραγουδιστής Μικ Τζάγκερ (φωτ.), σημειώνοντας ότι «θα εργαστώ πολύ σκληρά για να επιστρέψω στη σκηνή». Αιτία της αναβολής τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής. Η περιοδεία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 20 Απριλίου στο Μαϊάμι.

(…) Ενα άγνωστο σκίτσο του Φλαμανδού ζωγράφου Πίτερ Πολ Ρούμπενς (φωτ.) πωλήθηκε τη Κυριακή αντί 1,3 εκατομμυρίου ευρώ, σε δημοπρασία του οίκου Μερσιέ στην πόλη Λιλ της Γαλλίας. Το έργο, που εθεωρείτο εξαφανισμένο επί αιώνες, βρέθηκε πρόσφατα «λόγω κληρονομιάς», σύμφωνα με τον οίκο. Φιλοτεχνήθηκε το 1620 και απεικονίζει την Αγία Μαργαρίτα. Πρόκειται για ένα από τα 39 σκίτσα του καλλιτέχνη, μοντέλα για το αριστουργηματικό έργο του στην οροφή της εκκλησίας των Ιησουιτών της Αμβέρσας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή