Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μιλώντας για την εμπειρία του ως «εύσωμος» ηθοποιός, ο Τζέιμς Κόρντεν (φωτ.) καταδίκασε την αρνητική ρητορική για την παχυσαρκία που συνεχίζει να τρέφει ένα κλίμα ανισότητας στην κινηματογραφική βιομηχανία. Δήλωσε πως ηθοποιοί σαν κι αυτόν σπάνια προσλαμβάνονται σε ρομαντικούς ρόλους και δεν απεικονίζονται ως «ελκυστικοί», παρά μόνο ως οι «αστείοι φίλοι» του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα. Αυτός ο αποκλεισμός οδήγησε τον Κόρντεν να δημιουργήσει την τηλεοπτική σειρά «Γκάβιν και Στέισι» (Gavin and Stacey).

(…) Το BBC υπέγραψε συμφωνία με το Discovery Channel, στο πλαίσιο της οποίας εκπομπές φυσικής ιστορίας του ΒΒC θα προβληθούν σε μια παγκόσμια διαδικτυακή υπηρεσία υπό την αιγίδα του Discovery Channel. Ο διευθυντής του BBC Τόνι Χολ δήλωσε πως η συμφωνία, αξίας 300 εκατομμυρίων λιρών, η οποία θα διαρκέσει 10 χρόνια, είναι η μεγαλύτερη συμφωνία πώλησης υλικού που έχει συνάψει μέχρι στιγμής το δίκτυο. Η νέα υπηρεσία Discovery πρόκειται να παρουσιαστεί στο κοινό στα τέλη του 2019.

(…) Σε άνοδο βρίσκεται η μουσική βιομηχανία για τέταρτη στη σειρά χρονιά. Το 2018 οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση σε ποσοστό 9,7%, με τις συνολικές εισπράξεις να φθάνουν στα 19,1 δισεκατομμύρια δολάρια (17,05 δισ. ευρώ). Στο επίκεντρο αυτής της αύξησης βρίσκονται καλλιτέχνες όπως ο Καναδός ράπερ Ντρέικ, ο οποίος είναι στην κορυφή των τσαρτς της ΙFP για τις πωλήσεις σινγκλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή