Πρόσωπα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους οι Ελτον Τζον και Ελεν ντε Τζένερες, ακολούθησαν το παράδειγμα του Τζορτζ Κλούνεϊ και καλούν τον κόσμο να μποϊκοτάρει τα πολυτελή ξενοδοχεία που ανήκουν στην εταιρεία του σουλτάνου του Μπρουνέι, Χασανάλ Μπολκιάχ. Την Τετάρτη τέθηκε σε ισχύ στο Μπρουνέι ο νέος ποινικός κώδικας, που προβλέπει τον λιθοβολισμό μέχρι θανάτου για τους ομοφυλοφίλους. Ο OHE κατήγγειλε τη νέα νομοθεσία ως ωμή και απαράδεκτη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

(…) Μετά  την εμφάνισή της στην «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, η Βρετανίδα ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις σκοπεύει να συμμετάσχει στον κόσμο της Marvel. Θα εμφανιστεί στην ταινία «Μαύρη Χήρα» («Βlack Widow»), στην οποία πρωταγωνιστεί η Σκάρλετ Γιόχανσον. Η είδηση ότι θα γυριστεί ταινία με κεντρικό πρόσωπο τη Μαύρη Χήρα έχει προκαλέσει ήδη μεγάλο ενθουσιασμό. Αρχικά η Μαύρη Χήρα είχε εμφανιστεί στην ταινία «Iron Man 2» το 2010.

(…) Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ, σε κλειστό κοινό, η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου της σειράς «Game of Thrones». Οι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης. Tα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2017 και για πολλούς, όπως ο Αϊζακ Χέμπστεντ-Ράιτ, θα είναι ανακούφιση να μη χρειάζεται να κρατήσουν πια τις εξελίξεις της σειράς ως επτασφράγιστο μυστικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή