Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή την Κυριακή, στο Λος Aντζελες, ο Αμερικανός ηθοποιός Σέιμορ Κάσελ  (φωτ.), λόγω επιπλοκών της νόσου Αλτσχάιμερ. Ιδιαίτερα παραγωγικός, ο 84χρονος ηθοποιός συνεργάστηκε εκτενώς με τον Τζον Κασσαβέτη, ενώ υπήρξε υποψήφιος για το βραβείο Οσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στην ταινία «Πρόσωπα» το 1968. Πιο πρόσφατα εμφανίστηκε επίσης στην «Οικογένεια Τένενμπαουμ» και στις «Υδάτινες Ιστορίες» του Γουές Αντερσον.

(…) Στον τελικό της φετινής Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στης 18 Μαΐου, θα εμφανιστεί η Μαντόνα. Πρόκειται να ερμηνεύσει δύο κομμάτια κατά τη διάρκεια διαλείμματος από τον μουσικό διαγωνισμό, μια κλασική της επιτυχία και ένα νέο τραγούδι από δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας θα κοστίσει ένα εκατομμύριο δολάρια, που θα χρηματοδοτηθεί από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Σιλβάν Ανταμς. Η συγκεκριμένη είδηση προκαλεί αντιδράσεις, αφού καλλιτέχνες όπως o Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, καλούν σε μποϊκοτάζ του διαγωνισμού, επικαλούμενοι τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την πλευρά του Ισραήλ.

(…) Η φεμινιστική κολεκτίβα που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον αγώνα εναντίον της ρωσικής κυβέρνησης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το γυναικείο επαναστατικό πανκ συγκρότημα Pussy Riot θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Street Mode Festival, που θα διεξαχθεί μεταξύ 27-29 Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή