Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επίσημη  αφίσα του Φεστιβάλ των Καννών είναι φέτος αφιερωμένη στη θρυλική Ανιές Βαρντά (φωτ.). Το στιγμιότυπο απεικονίζει την προσφάτως εκλιπούσα σκηνοθέτιδα στα γυρίσματα της πρώτης της ταινίας «La Pointe Courte» το 1955, με την ίδια να στέκεται στους ώμους ενός τεχνικού ενώ κοιτάζει την παραλία της Σετ μέσα από την κάμερα. Η ανακοίνωση που συνοδεύει την κυκλοφορία της αφίσας αναφέρει πως η Βαρντά «θα είναι η έμπνευση, το φως που θα οδηγήσει το 72ο έτος του φεστιβάλ».

(…) Η δημιουργός των επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών «Fleabag» και «Killing Eve» Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ προσελήφθη για να επεξεργαστεί το σενάριο της πολυαναμενόμενης 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ. O Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον πράκτορα 007 για πέμπτη φορά, ζήτησε τη βοήθεια της Γουόλερ-Μπριτζ προκειμένου να «ζωντανέψει» το έργο με το αντισυμβατικό της χιούμορ. Υστερα από πολλές καθυστερήσεις, η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου 2020.

(…) Καθόλου  ομαλά δεν εξελίσσεται το διάσημο μουσικό φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια, αφού υπήρξαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια κάποιων εμφανίσεων. Συγκεκριμένα, διακόπηκε επανειλημμένως ο ήχος στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε και της Νίκι Μινάζ, ενώ το ίδιο συνέβη και κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Lizzo το απόγευμα της Κυριακής. Το φεστιβάλ βρίσκεται στην 5η ημέρα του και συνεχίζεται μέχρι τις 21 Απριλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή