ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα της Τρίτης

Πρόσωπα της Τρίτης

Χειραψία με τον Μπαράκ Ομπάμα αντάλλαξε την Κυριακή ο Drake (φωτ.) λίγο πριν από την έναρξη  του δεύτερου από τους τελικούς αγώνες του NBA, στο Τορόντο. Ο τέως πρόεδρος συνομίλησε για λίγο με τον Καναδό ράπερ και επευφημήθηκε με ενθουσιασμό από το πλήθος. Σύμφωνα με τα καναδέζικα ΜΜΕ, η απρόσμενη επίσκεψη του Ομπάμα είχε ως αποτέλεσμα ο Drake να χάσει τον τίτλο του διασημότερου προσώπου στο στάδιο, όμως ο μουσικός δεν φάνηκε να πτοείται. Αντίθετα, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζαστίν Τριντό αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην παραστεί στον αγώνα.

(…) Την πρόθεση να εγκαταλείψουν την πολιτεία της Τζόρτζια, όπου έχουν γυριστεί και οι εννέα κύκλοι της σειράς, αν εγκριθεί ο αμφιλεγόμενος νέος νόμος περί αμβλώσεων εξέφρασαν οι συντελεστές του Walking Dead.  Με αυτή την απόφαση, το δίκτυο AMC ακολουθεί το παράδειγμα άλλων μεγάλων εταιρειών παραγωγής, όπως το Neflix, η Disney και το CBS. Πάντως, τα επεισόδια του δέκατου και πιθανότατα τελικού κύκλου, πάντα με πρωταγωνιστή τον Αντριου Λίνκολν (φωτ.) στον ρόλο του Ρικ Γκράιμς, βρίσκονται ήδη σε στάδιο παραγωγής.

(…) Οι Τζο και Αντονι Ρούσο (φωτ.), ή αλλιώς οι «The Russos», έπειτα από πολλές επιτυχίες στην παραγωγή σειρών και ταινιών, όπως το φιλμ «Captain America», επιστρέφουν με μια ιδιαίτερη δουλειά στο Netflix. Οι «The Russos» μαζί με τις εταιρείες «Wizards of The Coast» και «Hasbro’s Allspark Animation» θα συνεργαστούν για να κάνουν σειρά στο Netflix το καρτοπαιχνίδι «Magic: The Gathering» με ιστορίες βασισμένες στους ήρωες του παιχνιδιού.