Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βραβευμένος Eλληνας χορευτής Στέφανος Δημουλάς (φωτ.) έθεσε τον πήχυ ακόμη πιο ψηλά. Τον Οκτώβριο του 2019, ο πρώην υπότροφος της Βασιλικής Ακαδημίας Μπαλέτου της Σκωτίας θα βρίσκεται ως πρωτοχορευτής στην καινούργια παραγωγή της Εθνικής Oπερας της Ουαλλίας, «The Cunning Little Vixen», στον ρόλο του Dragonfly. Η δημοφιλής όπερα θα ανέβει με μεγάλα ονόματα του χώρου, ενώ οι πρόβες θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

(…) Η Ντίσνεϊ ανακοίνωσε πως η 19χρονη Αφροαμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Χάλι Μπέιλι (φωτ.) είναι αυτή που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Αριελ στη διασκευή της «Μικρής Γοργόνας», η παραγωγή της οποίας θα ξεκινήσει το 2020. Η νεαρή ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, αναρτώντας ένα σκίτσο που απεικονίζει την Αριελ με σκούρο δέρμα και μαύρα μαλλιά, και ακολούθησε καταιγισμός σχολίων (θετικών και αρνητικών) σχετικά με τα κατάλληλα για την ηρωίδα χρώματα.

(…) Οπως έχει γίνει γνωστό από καιρό, το έπος «Του άρχοντα των δαχτυλιδιών» επιστρέφει στις μικρές οθόνες μας και οι πληροφορίες για τα πρώτα νέα επεισόδια έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν. Ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα (φωτ.) του «Jurassic World» είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Amazon, η οποία θα διαδραματίζεται περίπου τρεις χιλιάδες χρόνια πριν από την έναρξη των γεγονότων της ταινίας, ενώ θα βρίσκεται εξίσου και στην εκτέλεση της παραγωγής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή