Πρόσωπα της Παρασκευής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι μουσικοί… περιηγητές και του φετινού καλοκαιριού θα επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο για συναυλίες στην Τεχνόπολη. Οπως ανακοινώθηκε χθες, τόσο ο Γιάννης Χαρούλης όσο και ο Σωκράτης Μάλαμας θα κλείσουν τις περιοδείες τους στο Γκάζι· ο πρώτος θα εμφανιστεί στις 10-11/9 μαζί με την πολυμελή μπάντα του και ο δεύτερος στις 16/9 με τους ταλαντούχους μουσικούς που τον συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια. Η προπώληση και για τις δύο συναυλίες έχει αρχίσει.

(…) Το Βόρειο Αιγαίο και ειδικότερα ο Μόλυβος, ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Μεσογείου, στον Βορρά της Λέσβου, θα γίνει από τις 8 έως τις 19 Αυγούστου το κέντρο της κλασικής μουσικής, εκεί όπου θα φτάσουν από όλον τον κόσμο 27 καταξιωμένοι και βραβευμένοι μουσικοί, αλλά και οι πιστοί φίλοι του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου. Ο μουσικός της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, βιολιστής Κρίστιαν Τέτσλαφ, ο Βόλκερ Γιάκομπσεν, ιδρυτής του κουαρτέτου Artemis Quartet, η τσελίστρια Τάνια Τέτσλαφ και ο βιολοντσελίστας Μπρούνο Φιλίπ (φωτ.), ο Aρτουρ Πιτζάρο, διεθνούς φήμης Πορτογάλος πιανίστας, νικητής του σημαντικού Leeds International Piano Competition, και ο Νορβηγός περκασιονίστας Χανς Κρίστιαν Σόρενσεν είναι ορισμένοι μόνον από τους σημαντικούς ερμηνευτές που θα ταξιδέψουν στη Λέσβο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή