Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εξηκοστό πρώτο βιβλίο του με τίτλο «The Institut» κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ ο Στίβεν Κινγκ (φωτ.), και κάθε καινούργιο μυθιστόρημά του αποτελεί είδηση. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα ίδρυμα όπου έχουν φυλακιστεί παιδιά με υπερφυσικές δεξιότητες, αφού απήχθησαν από την οικογένεια και τους γονείς τους. Ο Αμερικανός μπεστελερίστας συγγραφέας, ο οποίος κλείνει τα 72 του χρόνια σύντομα, δήλωσε πως με το βιβλίο ήθελε να μιλήσει για τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους οι «διαφορετικοί» άνθρωποι.

(…) Υπολογίζεται ότι μόνο τα φρύδια της έχουν φωτογραφηθεί 1.000 φορές και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα «it girls» της μόδας. Ωστόσο, η καριέρα της Κάρα Ντελβίν, του διάσημου φωτομοντέλου, ετοιμάζεται να πάρει μια πιο καλλιτεχνική τροπή αφού πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Amazon «Carnival Row», ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με συμπρωταγωνιστή τον Ορλάντο Μπλουμ.

(…) Είκοσι επτά ετών ήταν η Λίντα Χάμιλτον όταν, το 1984, υποδύθηκε τη Σάρα Κόνορ –τη σερβιτόρα που έγινε πολεμίστρια για το καλό της ανθρωπότητας– στην ταινία «Terminator» του Τζέιμς Κάμερον και λίγα χρόνια αργότερα, το 1991, το σίκουελ της ταινίας, «Terminator 2», την καθιέρωσε ως αδιαμφισβήτητο λαϊκό είδωλο. Παρότι πέρασαν έκτοτε σχεδόν τρεις δεκαετίες, η ηθοποιός δέχτηκε την πρόσκληση και θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με τον ίδιο ρόλο στο νέο φιλμ «Terminator: Dark Fate», που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο, σε σκηνοθεσία του Τιμ Μίλερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή