Πρόσωπα της Παρασκευής

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εννέα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Just Kids», ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που τιμήθηκε στις ΗΠΑ με το National Book Award, η Πάτι Σμιθ (φωτ.) μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο κατά σειράν memoir της, με τίτλο «Year of the Monkey». Συνεπής με τη ρομαντική διάθεση που χαρακτηρίζει όλη της τη δουλειά στη μουσική και στην ποίηση, τοποθετεί τα όνειρα στο κέντρο της αφήγησής της. Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου είναι αφιερωμένο στα τρομερά ’70s και ξεκινά με τη Σμιθ να νοικιάζει ένα δωμάτιο σε ένα μοτέλ που ονομάζεται «the Dream Motel».

(…) Μόλις εγκαινιάστηκε στο Πεκίνο το διεθνές αεροδρόμιο Daxing ή «Αστερίας», το δεύτερο της κινεζικής πρωτεύουσας, που είχε σχεδιάσει η αρχιτέκτων Ζάχα Χαντίντ. Η κατασκευή αυτού του γιγαντιαίου, πανάκριβου αεροδρομίου κόστισε 50 δισ. λίρες και διήρκεσε 5 χρόνια. Μπορεί να δεχθεί και να μεταφέρει 72 εκατομύρια επιβάτες.

(…) Η ψυχή και φωνή των αγαπημένων Monophonics, ο Kelly Finnigan, που έχει ξεχωρίσει για την αστείρευτη ενέργειά του και την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία, επιστρέφει στην κεντρική σκηνή του Gazarte μαζί με την εξαιρετική μπάντα του «The Atonements», το Σάββατο 19 Οκτωβρίου για μία μοναδική, γεμάτη groove βραδιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή