Πρόσωπα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Μάρτιν Σκορσέζε, ένας από τους σημαντικότερους αλλά και πιο δηκτικούς σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, δήλωσε αναφερόμενος στις εμπορικότατες ταινίες που βασίζονται σε ήρωες της Marvel και οι οποίες τα τελευταία χρόνια «ξελασπώνουν» εμπορικά το Χόλιγουντ: «Ειλικρινά σας λέω, προσπάθησα να τις δω, αλλά ήταν αδύνατον. Αυτό δεν είναι κινηματογράφος!» Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι τα φιλμ με τους σούπερ ήρωες μοιάζουν περισσότερο με… θεματικά πάρκα.

(…) Μια καριέρα στο Χόλιγουντ, όσες επιτυχίες κι αν έχει, δεν είναι πλήρης χωρίς πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία φαντασίας που διαδραματίζεται στο Διάστημα. Φέτος είναι η χρονιά δύο αστέρων μεγάλου διαμετρήματος, του Μπρατ Πιτ με το «Ad Astra» και της Νάταλι Πόρτμαν (φωτ.) με το «Lucy in the Sky», να αναμετρηθούν με το Σύμπαν. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πειρατές του Διαστήματος, η δεύτερη είναι μια αστροναύτης που δυσκολεύεται να επιστρέψει στη Γη έπειτα από μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή της.

(…) Μόλις χθες ο Τζόσουα Χένρι, σταρ του off-Broadway μιούζικαλ «Wrong Man», σταμάτησε την παράσταση επειδή μια θεατής από τις μπροστινές θέσεις επέμενε, παρότι εκείνος είχε δείξει τη δυσαρέσκειά του, να ηχογραφεί την ερμηνεία του με το smartphone. Λίγες νύχτες νωρίτερα, η φημισμένη βιολίστρια Αν-Σοφί Μούτερ διέκοψε ένα κονσέρτο του Μπετόβεν για να ζητήσει από μια γυναίκα στο ακροατήριο να σταματήσει να τη βιντεοσκοπεί. Οταν η θεατής θέλησε να απαντήσει, ο πρόεδρος της Cincinnati Symphony Orchestra τη συνόδευσε έξω από την αίθουσα και το κονσέρτο άρχισε ξανά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή