Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την απαραίτητη λάμψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης «Ευτυχίας», της κινηματογραφικής βιογραφίας της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, διά χειρός Αγγελου Φραντζή. Δεκάδες γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, του σινεμά, αλλά και του τραγουδιού, βρέθηκαν στο Παλλάς για να παρακολουθήσουν τη ζωή της σπουδαίας στιχουργού στη μεγάλη οθόνη. Τις θετικότερες εντυπώσεις από την ταινία άφησε η Κάτια Γκουλιώνη (φωτ.), η οποία πρωταγωνιστεί στο πρώτο κομμάτι της ταινίας, πριν παραδώσει τη σκυτάλη στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

(…) H τραγουδίστρια του σουηδικού συγκροτήματος Roxette, Μαρί Φρέντρικσον, η «φωνή» στο πολύ επιτυχημένο μουσικό ντουέτο με τον Περ Γκέσλε, που χαρακτήρισε την ποπ μουσική τις δεκαετίες 1980 και 1990, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια. Παρά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη το 2002 και είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή θεραπεία, η Φρέντρικσον έδινε παραστάσεις μέχρι το 2016, οπότε η ασθένεια την κατέβαλε και αποσύρθηκε από το προσκήνιο.

(…) O συγγραφέας, σεναριογράφος και παραγωγός Μπίλι Μακίνον, ο οποίος συμμετείχε σε πολλές διεθνείς παραγωγές, μεταξύ των οποίων και στο «Μαθήματα πιάνου» της Τζέιν Κάμπιον, πρόκειται να διδάξει στο σεμινάριο «Out of the Box», που ερευνά τους τρόπους με τους οποίους μια ταινία μετατρέπεται σε θεατρικό έργο και τη διαδικασία της δραματικής γραφής τόσο για τη σκηνή όσο και για την οθόνη. Από 11/1 έως 29/2 στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή