Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακολουθεί σπόιλερ: Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Star Wars δείχνει δύο γυναίκες να φιλιούνται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «The Rise of Skywalker». Η Κέλι Μαρί Τραν (φωτ.) ως Rose Tico φιλάει τη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία, αλλά αυτή η σκηνή κόπηκε από τους κινηματογράφους της Σιγκαπούρης, όπου η ομοφυλοφιλία μεταξύ ανδρών είναι έγκλημα, ενώ μεταξύ γυναικών είναι κατακριτέα. Από την άλλη, η σκηνή δεν άρεσε ούτε σε οργανώσεις ΛΟΑΤΚΙ, καθώς θεώρησαν ότι η Ντίσνεϊ δεν ασχολείται πραγματικά με την εκπροσώπηση της διαφορετικότητας.

Πρόσωπα της Τετάρτης-1

(…) Μία από τις πιο σημαντικές και παραγωγικές συγγραφείς ρομάντσων και γενικότερα αισθηματικής λογοτεχνίας, η Τζοάνα Λίντσεϊ (φωτ.), πέθανε σε ηλικία 67 ετών χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Η Λίντσεϊ απεβίωσε στις 27 Οκτωβρίου, αλλά η είδηση έγινε γνωστή μόλις χθες, καθώς, όπως δήλωσε ο ένας από τους γιους της Aλφρεντ Λίντσεϊ, η οικογένειά της ήταν τόσο σοκαρισμένη που δεν μπορούσε να ανακοινώσει τον θάνατό της. Η Λίντσεϊ έγραψε περισσότερα από 60 ρομάντσα πολλά από τα οποία βρέθηκαν στη λίστα με τα μπεστ σέλερ των New York Times.

Πρόσωπα της Τετάρτης-2

(…) Με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου (φωτ.) αποφάσισαν να στείλουν τις δικές τους ευχές στον συνθέτη που δίνει τον δύσκολο αγώνα του, νέοι και παλιοί φίλοι του οι οποίοι θα διοργανώσουν μεγάλη συναυλία στις 20/1 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Θα τραγουδήσουν μεταξύ άλλων οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννη Κότσιρας, Γιώργος Νταλάρας, Μανώλης Μητσιάς κ.ά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή