Πρόσωπα της Παρασκευής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από την πρόσφατη θριαμβευτική της επικράτηση στα βραβεία Γκράμι και την ανάθεση για το σάουντρακ του νέου «Τζέιμς Μποντ», η Μπίλι Αϊλις (φωτ.) θα απολαύσει σύντομα άλλη μια τιμή στην καριέρα της. Οπως έγινε γνωστό, η 18χρονη Αμερικανίδα ποπ καλλιτέχνιδα θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή των επερχόμενων Οσκαρ, στις 9 Φεβρουαρίου και θα τραγουδήσει για τους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς, επιβεβαιώνοντας έτσι πως αυτή τη στιγμή είναι το πιο «καυτό» όνομα της μουσικής βιομηχανίας.

(…) Σχεδόν έτοιμο είναι το επόμενο φιλμ του Γουές Αντερσον, με τον τίτλο-σιδηρόδρομο «The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun». Η ταινία που θα κυκλοφορήσει πιθανότατα το προσεχές καλοκαίρι, αποτελείται από μια συλλογή σύντομων ιστοριών του τελευταίου τεύχους ενός αμερικανικού περιοδικού. Το δε καστ αποτελείται από σταρ όπως ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, η Τίλντα Σουίντον, η Λεά Σεϊντού, η Φράνσες Μακντόρμαντ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ και ο Μπιλ Μάρεϊ.

(…) Εναρξη με τη γοητευτική καινούργια ταινία «The Staggering Girl» του Λούκα Γκουαντανίνο θα κάνει το Athens Fashion Film Festival 2020, που θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη 14-16/2. Με το μότο «Οταν η ηθική συναντά την αισθητική», η διοργάνωση θα μας παρουσιάσει φιλμ μόδας από όλο τον κόσμο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή