Πρόσωπα της Παρασκευής

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεβαίνουν οι προσδοκίες για το νέο θρίλερ που ετοιμάζει το Netflix με πρωταγωνίστριες τη Σάντρα Μπούλοκ και τη Βάιολα Ντέιβις. Στην ομάδα που σκηνοθετεί η Νόρα Φινγκσάιτ στο Βανκούβερ προστίθενται οι Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο (φωτ.), Τζον Μπέρνθαλ και Ρίτσαρντ Τόμας. Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας πρώην καταδίκου, που για να βρει λύτρωση αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν της.

(…) Χαμογελούν από χθες το τουίτερ και ο CEΟ Τζακ Ντόρσι μετά το τιτίβισμα της εταιρείας. Η μετοχή του σοσιαλμιντιακού κολοσσού ανέβηκε μετά την ανακοίνωση εσόδων τετραμήνου ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Μαζί με τη μετοχή και τα κέρδη του τουίτερ αυξήθηκαν και οι καθημερινοί χρήστες, φτάνοντας στον αριθμό των 152 εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο, μια αύξηση 20% σε σχέση με πέρυσι. «Οι παραπλανητικές πληροφορίες είναι η μεγαλύτερη πρόκληση του χώρου μας», είπε ο Ντόρσι. Η εταιρεία είχε ανακοινώσει πέρυσι ότι δεν θα δέχεται πολιτικές διαφημίσεις.

(…) Τα κάστρα πέφτουν από μέσα λένε και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Slade. Ο ντράμερ Ντον Πάουελ έμαθε ότι απολύθηκε από την μπάντα μέσω e-mail που του έστειλε ο κιθαρίστας Ντέιβ Χιλ. Απ’ ό,τι φαίνεται, οι δεσμοί του συγκροτήματος που σφυρηλατήθηκαν το 1963 έσπασαν 57 χρόνια μετά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή