Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Ολυμπιακή Φλόγα θα μεταφέρει από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη ο Τζέραρντ Μπάτλερ (φωτ.) ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Ο Σκωτσέζος ηθοποιός, που στο παρελθόν έχει υποδυθεί τον Λεωνίδα στην ταινία «300» του Ζακ Σνάιντερ, θα διατρέξει τη διαδρομή στις 13 Μαρτίου, ενώ μαζί του θα έρθουν αρκετοί κινηματογραφικοί παραγωγοί και ο συνάδελφός του Μπίλι Ζέιν, οι οποίοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν επαφές με φορείς της Σπάρτης, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασιών.

(…) Απολύθηκε οριστικά η Ντέμπορα Ντούγκαν από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ, του φορέα που απονέμει τα μουσικά βραβεία Grammy. Η Ντούγκαν είχε παυθεί από την Ακαδημία τον Ιανουάριο, έπειτα από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά σε υφιστάμενό της. Η ίδια είχε απαντήσει με κατηγορίες για παρατυπίες στη διαδικασία ψηφοφορίας των Grammy και για παρενόχλησή της. Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ακαδημίας ελήφθη έπειτα από τη διεξαγωγή ερευνών για τα πεπραγμένα της τέως επικεφαλής της.

Την επανένωσή τους για μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο τον ερχόμενο Νοέμβριο και Δεκέμβριο ανακοίνωσαν οι Genesis, οι Βρετανοί θρύλοι του progressive rock. Η μπάντα θα πραγματοποιήσει σειρά συναυλιών με τίτλο «Last Domino» έχοντας στις τάξεις της τον Φιλ Κόλινς, ωστόσο, λόγω προβλημάτων υγείας, ο δημοφιλής μουσικός θα αναλάβει μόνο χρέη τραγουδιστή. Οπως έγινε γνωστό, την παλιά του θέση πίσω από τα ντραμς, θα πάρει ο γιος του, Νίκολας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή