Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση να μοιραστεί με τους ανά τον κόσμο εγκλείστους, λόγω πανδημίας, ένα από τα σενάριά του που δεν έχουν υλοποιηθεί σε ταινία πήρε ο Σπάικ Λι (φωτ.). Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ιστορία αφιερωμένη στον θρυλικό παίκτη του μπέιζμπολ Τζάκι Ρόμπινσον, ο οποίος τη δεκαετία του 1950 κατεδάφισε τα φυλετικά στερεότυπα του αθλήματος, εμπνέοντας πολλές χιλιάδες Αφροαμερικανούς. Οπως αναφέρει ο Λι στο σχετικό μήνυμά του, το σενάριο δεν πρόκειται ποτέ να γυριστεί, ενώ ελπίζει οι 159 σελίδες του να κρατήσουν καλή παρέα στους αναγνώστες που μένουν σπίτι.

(…) Λέτε ο κορωνοϊός να καταφέρει να ξανασμίξει ακόμη και τους Oasis; Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη κουβέντα –της επανένωσης– γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια, με τους δύο αδελφούς Γκάλαχερ να ακολουθούν χωριστούς δρόμους και κατά κανόνα να δείχνουν αμοιβαία αντιπάθεια. Ο Λίαμ Γκάλαχερ πάντως αυτή τη φορά ρίχνει κανονικά το γάντι: «Ελα, Νόελ, να το κάνουμε για μία μόνο συναυλία αγαθοεργίας και μετά επιστρέφουμε στις καταπληκτικές σόλο καριέρες μας».

(…) Επίθεση εναντίον των Ντόναλντ Τραμπ και Μπόρις Τζόνσον εξαπέλυσε ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Ο σπουδαίος Βρετανός σκηνοθέτης αποκάλεσε τους δύο άνδρες ανόητους, επισημαίνοντας μάλιστα πως ελάχιστοι ηγέτες ανά τον κόσμο έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων εν μέσω πανδημίας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή