ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα της Πέμπτης

Πρόσωπα της Πέμπτης

Σε σταθερή κατάσταση αλλά αρκετά «ταλαιπωρημένος» νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας ο φημισμένος Βρετανός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μάικλ Ρόζεν (φωτ.). Ο Ρόζεν έγραφε στο τουίτερ για τον υψηλό πυρετό που είχε τις τελευταίες μέρες αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει εάν έπασχε ή όχι από τον κορωνοϊό. Eνα από τα πιο γνωστά βιβλία τού συγγραφέα στην Ελλάδα είναι το «Φύγαμε για το κυνήγι της αρκούδας» των εκδόσεων Πατάκη.

(…) Από το υπόγειο του σπιτιού του συνεχίζει την εκπομπή του στο CNN ο παρουσιαστής Κρις Κουόμο, αδελφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Αντριου Κουόμο, μετά τη θετική του διάγνωση με κορωνοϊό. «Ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεχίσω την εκπομπή αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει», είπε σε συνέντευξη του, προσθέτοντας ότι «προφανώς δεν είμαι εγώ η είδηση, υπάρχουν τόσο πολλοί άνθρωποι που νοσούν». Ο παρουσιαστής είναι σε καραντίνα μέσα στο υπόγειό του προκειμένου να μην κολλήσει την οικογένειά του.

(…) Θετική στον ιό βρέθηκε η ηθοποιός Ολίβια Νικάνεν που παίζει στη σειρά «The Society». Η μόλις 21 ετών ηθοποιός είχε πόνους στο στήθος, απώλεια γεύσης και οσμής και πυρετό και πλέον είναι σε καραντίνα στο σπίτι με τη μητέρα της. «Τώρα νιώθω καλύτερα. Είναι τρομακτικό πράγμα, σε απορροφά ολοκληρωτικά», έγραψε στους φίλους της στο Ινσταγκραμ.